Pages

Tuesday, October 21, 2014

Cuti pehtu final?

Hello peeps!

Dah nak cuti. Wooooo makmal aku dah macam syarikat nak mrudum jatuh laa shial. Biasa ah bila ada pentaksiran tak settle. Hah so serabut gila! Tapi takpe, aku just nak pasang niat kat sini pukul 5.30 petang jakgi balik ipoh. Tiket gedik ambik lewat sebab aku jenis tak suka nak kejar-kejar. Mak aku pun faham ken so tak perlu risau ah.



So balik ni aku nak study je. Konon ah tapi eh betul ah! Aku serious ni sebab semester 2 ni kalau kau tak study, dengar cite masuk memang depan pintu dewan kau dah cirit kuning. So dengan ini aku pasang niat nak study balik ni! Buat note and latihan and cakap sorang-sorang macam PMR last year!

Ah memang kabut ah bunyi dia, jadahnya nak study cecuti gini. Doooooo 3 minggu tak balik. Memang cinema dulu ah, shopping dulu ah, shoot sana sini dulu ah kan before study. Pastu jadahnya nak masuk? Perh! Sejarah dengan math dah la macam kira padi kat bendang dohh!


Okay ni sharven. Kawan carut, kawan gila, kawan teman sana sini, kawan gelak, geng gowsip gitu! Happy deepavali ya sharven! Jangan main mercun yee nak! Nanti tak final ko dik.

So itu sahaja! Selamat bercuti and HAPPY DEEPAVALI to my only classmates sharven and ananthan! Love mmuah mmuah both of you :)

Kbye :*


No comments: