Pages

Wednesday, September 24, 2014

First time update kat lab

Hello,

Kikiki gedik je nak cuba update kat makmal komputer konon-konon office pengurusan perniagaan ni. Now tengah buat pentaksiran untuk meeting, dengan cikgu sirajuzz. What so eva lah kan! Tengah praktis tetiba Sha panggil Aku, Sharven, Farah, Hazirah dengan Farisha pi bilik kaunseling. Hah dah kenapa kan? Tapi hati dah tahu yang 'bout pergi Melaka nanti. Gittew!

Turun-turun Ibu yakni cikgu kaunseling kami pun habaq mai kat 15 tahun 1 and 15 tahun 2. We're ranking for sem 1 and sem 3 yang lepas. So dapatlah pergi Melaka. Just nak cakap alhamdulillah. Hope sangat berguna! Untuk sem yang akan datang. Eh actually aku pun tak tahu dia rombongan sambil belajar or apa sebab dalam surat keebnaran habaq mai dua hari, tetiba Ibu cakap sehari je then kata takda majlis rasmi. Hah takde belajar-belajar lettew.

Itu takpe lagi, ni tetiba pula aku nampak ranking Tahun 2, ada senior yang aku tak suka. Hengko tahu sebab apa? Sesuka hati je dia marah aku minggu lepas. Cerita ringkas dia gini, aku pi campak la clutch dekat member aku yang tengah baik punya senyum nak tangkap gambar. Then tercampak kat area dia duduk dengan hadik-hadik dia. Pastu nak mengamuk marah aku. Yang member aku semua tak puas hati dengan dia, sebab TETIBA! faham tak tetiba? Hah macam tu ah. Hahaha kabot.

Itu jelah kot nak update, itu jelah! Boi sayang-sayang :*

p/s : kau senior jarak berapa bulan je pun, lek ah!