Pages

Monday, June 3, 2013

Teaterrrrr Perjuangan :D

Assalamualaikummm!

*langkah masuk blog* Mak aiii berhabukkk! Ni banglo usang ke apa ni :p Ececeh, ayat tak nak kalah. K abaikan. Hello! Lama gila tak update. Then nak feeling-2 ada readers pulak. Ayoooo zahir. Stop it okay :p

Okay zahir sekarang tengah aktif dalam seni teater even tahun ni pmr. Hahahaha. So lets see gambar-gambar  teater Badan Budaya Perak yang bertajuk Perjuangan baru baru ni. Malas nak cakap banyak sebenarnya :p


Teater Perjuangan, arahan cikgu Rashidi :)
Dari kiri : Ibu ros, syamim, kak zety, hanny, firdaus, nia, andy and bonda.
Yang terbaring tu cikgu-cikgu teater. Lupa sapa yang baring :D Haha.


Mr. Fahmi :D Si penjahat! 



Kak nia and firdaus :)


Perbincangan hohoho. Yang belakang tu tergedik gedik :D


Super power ibu ros. Dia kalau berlakon, sebak hati bhaii :')


Ni ca'oi ngan syamim -.- gedik.





Okay teater ni berkisarkan perjuangan askar-askar dan polis di negara Malaysia menentang penjahat di Lahad Datu. Best woo! Auditorium full gila. Ramai polis-polis, abam abam askar mai :D Hahaha tapi malangnya saya tak datang training then tak dapat join buat show. Sedih bukan? Heeeee.

Tak dapat buat show tapi menyemak dalam bilik persalinan waktu orang make up. Kui kui kui :D Itulahhh saya. Okay itu je :D Boiii :D

KAMI MESRA MACAM FAMILY :D




No comments: