Pages

Saturday, February 9, 2013

Happy Birthday To Me! :')

Assalamualaikummmmmm blog berhabuk and readers :*

Happy birthday to me! :') 9 February 1998. Now im fifteen already. Ya Allah. Alhamdulillah still dapat berdiri dan menghirup nafas yang segar sehingga hari ni. Thanks to my mom and dad yang tanpa rasa jemu menjaga zahir selama ni. Thanks my family, and friends!


Pagi tadi sign in google account sebab nak layan youtube tetiba nampak some kind of wonderful cakes and i was like "Eh google ni sambut birthday aku ke? Atau ada org special yang sama birthday ngan aku" Then i try lahh sentuh gambar tu tetiba "Happy Birthday Zac!" Haha tak sangka pulak google sambut birthday kita. So sweet! Thanks mr. Google :')

My birthday? Tkda buat pape pun but semalam i cried. Hahaha sebab memang  setiap tahun my birthday, i'll cry. Tak tahu kenapa. Macam anak orang lain, Time birthday ada jejalan, Makan-makan, celebrate but i don't need it. Maybe zahir rasa terlebih special takda semua tu. Mwahaha. Zahir just anggap kasih sayang selama ni sebagai hadiah untuk birthday zahir. So semalam zahir nyanyi sensorang dalam bilik sebab takda sapa nk wish mula-mula tu. Sedih sgt. Zahir pun nyanyi slow slow.. "Happy birthday to me~ Happy birthday to me~ Happy birthday to zahir, Happy birthday to me" And tersedu-sedu nangis sambil kesat air mata. Seriously sedih sebab sedar sedar, pejam celik pejam celik im fifteen today. Thanks Allah for everything :')

1-20 wishes terawal [12.00 AM]
*Clik nama diorang kalau nak follow twitter diorang* Hahaha xD 

#Hidayah
#Paan
#Abang
#Azha
#Maizatul
#Nia
#Jefry
#Hafizi
#Mummy
#Iesha
#Kushai
#Dalila
#Alia
#Hafifi
#Tyra
#Syigha
#WanErfan
#Khairin
#Kuchai
#Anis

Thanks semua :') I LOVE YOU!
Zahir hope and berdoa dapat mencapai target dalam PMR tahun ni. Tak malas study. Faham apa yang cikgu ajar. Rajin sikit belajar. Doakan untuk zahir k! Heeeee :D


ZahirLee

No comments: