Thursday, December 20, 2012

Show di KPerak :)

Assalamualaikum semua :*

Hyeeeeee! Hyeee! *senyum* Ahad lepas zac ada buat satu show dekat Karnival Media Kreatif Perak 2012 di PTTC Meru, Jelapang. Hummm dua hari sebenarnya karnival tu. Zac buat hari yang kedua. Act zac macam pelik sebab tak ramai yang datang MAYBE sebab lokasi tu kedalam sangat or ramai yang tak tahu. Takpa-takpa. Hehehe :)

Ok show yang bertajuk Dekonikal Pelangi Sedar ni dah di persembahkan oleh beberapa tenaga pengajar teater Taman Budaya Perak dan gabungan beberapa pelajar-pelajar Akademi Teater Perak 2012 iaitu kita. Yeyyy! Kita dapat join. Alhamdulillah, Zac jadi badut yang paling comel. Hohoho. Takpe. Cikgu cakap step by step and in sha Allah march tahun depan ada show lagi di satu poli. In shaa Allah, Hope dapat join lagi :')

So best lah cuti sekolah kali ni. Tak bercuti kemana tapi banyak pengalaman yang zac dapat. Ok pejam celik pejam celik dah nak sekolah and dah nak tamat pun zac sebagai pelajar akademi teater 2012 di Taman Budaya Perak [JKKN PERAK]






Mweheheh sumpah best!!!! Hahaha and!! Ahad ni kitorang ada tugasan yang mencabar dimana kena act di khalayak ramai secara spontan. Maybe kat pasar, no space, everybody busy. Omygod! Time tu kalau pengarah suruh ketawa, ketawa lahh kita mcm orang gila. K sabar. Doakan zac untuk ahad ni k? Sayang korang smua. Byebye :*

ZahirLee :)

1 comment:

Edy Fee said...

syoknya kumpul pegalamn dpt wat show