Pages

Thursday, December 13, 2012

My Holiday :)

Assalamualaikum!!

Hye korang, Cuti buat apa je? Untunglah mana yang dapat bercuti luar negara ataupun luar negeri tu. Zac keluar Ipoh pun tak. Haha. Act!! Cuti ni zac penuhkan aktiviti di Taman Budaya [JKKN PERAK] Wihiii! Join Akademi Teater Perak 2012, Sumpah best!! Dapat banyakkkkkkkkkkkkkkkkk kawan-kawan baru :O Setiap sabtu ahad ada kelas. Fencing pulak setiap hari tapi zac selalu ponteng sebab fencing agak membosankan. Maybe sebab zac budak baru. Baru belajar basic kot. Ok tak kesah lah. Haha :)


Pelajar-pelajar Akademi Teater Perak 2012, Haha gambar ni i just ciplak dekat Cikgu Rashidi, Pengarah akademi ni. Hohoho. Hope dia tak marah. Mwahaha :P

Then hari minggu ni zac ada satu show kat satu karnival tu. Alhamdulillah dapat join. Masuk malam ni hari ke tiga kami training. Zac ambil watak badut dengan 9 yang lain untung first-first show tu start. Hahaha not bad, First time kan? Taknak lah ambil watak yang mencabar sgt sbb bagi zac badut ni dah cukup mencabar. Skrip takda, nak bagi orang gelak lagi, mimik muka penting and AEIOU. Huh! Awesome :)

Ouh itu je kot. Hope lah show ni berjaya sebab cikgu cakap 2 jam. Bagi zac yang first dalam bidang ni nebes gila kan?! Hahaha. Dah lah berdepan dengan orang ramai. Itu je kot. Nanti pape kita hapdate lagi, Rindu blog kita ni hahhh :(

Ok byeeeess! 



1 comment:

ifah said...

haha, untunglahkan, cuti2 ni dapat pengalaman baru =D