Pages

Saturday, November 10, 2012

I returned to junior 2013

Assalamualaikum wbt!

Tamatlah sudah hari persekolahan pada tahun 2012! Yes, Tamatlah juga zac jadi senior lah kononnya di sesi petang. Sedih sangat even tak keluar dari sekolah tu. Zac dah tak dapat nak stay kat situ pepetang hari. Masuk sekolah tergedik-gedik pepetang sesegan segala. Kan? Hah. And i will miss my lovely teacher yang mengajar tahun ni. Seriously form 1 dengan form 2 banyak lagi pengalaman yang zac dapat kumpul di form 2 untuk betul-betul berada di sekolah menengah sebab apa? Maybe form 1 tu zac baik sangat kot. Mwahaha. Baik ke? Jawab sendiri *saya memang baik*

Form 2? I got 3 E-Displin. Mwahaha. Tahun lepas kemain baik! Dan 3 E-Displin tu jugak kes tak berat, tak berapa pasti but humm. Dah fitnah, Nak buat apa. Biarlah diorang menang kat dunia ni. Kita tengok di akhirat. Lagipun zac nak feeling gengster jadi senior form 1 waktu tu. K sila muntah dan cirit. Haha. Senior and gengster lahh sangat -.-

Lepastu tahun ni jugak banyak kenangan and cabaran. Macam-macam lah. Tak terkata. Kita orang yang bestfriend semua lelain kelas. Sangat sedih and hope next year? Sama kelas! Turun pun takpe but tetap nak sama!! Tahun depan kita orang PMR. Last batch. 1998 awesome!! Kita boleh!! InsyaAllah. Hurmm. Semalam hari terakhir sekolah, Cikgu bagi penghargaan kat form 2. Bangga sikit and terharu. Cehh kene ada 'sikit' tu jugakk tu. Haha. Pape pun jom layan gambar zac and friends dekat bawah ni. Akhir Tahun T.T

Me and Me :)

MyBFF Dari kanan Dalila, Nia, Diyana and Putri :)

My classmates

Ustazah Rosfarizan, Guru kelas zac and tu Asyikin :p

PK Petang, Cikgu Abdul Rahim Omar :)

My Classmates lagi and lagi xD

Ok ni unknown.

MyFriends :)

My Classmate lagi :)

MyFriends! Jufri, Andy and Faizal :)

K tamatlah sudahhh xD

So pape pun mesti ada dengan kawan. Aku kembali menjadi junior tahun hadapan sebagai pelajar form 3 yang berdedikasi di sesi pagi. K muntah. Tahun depan InsyaAllah me, dalila, diyana, nia, put and atikah akan jalan sesama ke sekolah. Jalan kaki! So sweet kan? Nak jugak merasa jalan kaki. Maybe form 4 dah takda kat sekolah tu. Pape pun next year saya ni menghadapi PMR. Doakan saya ok :)

ME

MEE GORENG. Eh!

Ok lahh bye bye. Assalamualaikum. Tata!! Love kamu yang membaca. Thanks tau :')
Bye bye form 2, 2M, Sesi Petang and Bekas senior form 1 di sesi petang. Mwahaha!

2 comments:

Umar Kadir said...

DAMAI sangat sekolah zac di TASEK ni kan! :p

zul said...

lah, baru nak masuk tingkatan 3 ek... belajar rajin2 ek utk pmr... nasihat: cuti ni enjoy habis2an... jimba-jimba giler2 punya... next year, study sungguh2...