Monday, August 13, 2012

Bisnes Dalam Internet. Percaya tak?!

Assalamualaikum wbt dan Salam Ramadhan..
Ramadhan dah nak tinggal kita, Dah mulaa nak rasa rindu dekat bulan Ramadhan.
Dan dah nak dekat raya. Jom tambah duit raya :)

DUIT RAYA UNTUK ANDA!!

Hello! Sekarang ni bisnes internet makin banyakkan? Dan dah makin merimaskan para remaja yang di tag untuk melihat gambar mengenai bisnes-2 tuh. Tapi korang semua ambil benda tuh mudah. Tengok jee then close. Pernah try tak sekali? Ok kat sini zac nak share kepada remaja-remaja yang masih belajar.

Ok.. Sekarang ni zac just nak korang jangan fikir negatif, Ni sikit-sikit " Belajar dulu, Baru buat bisnes " . Abis tuh kalau dah lebih melayan facebook/twitter dari belajar apa bezanya? Baik buat bisnes. Dapat jugak duit. Betul tak? Ok zac pun tak nak lah cakap banyak sebab mula-mula zac pun tengok benda ni macam entah pape je. But bila try satu daripada beratus-ratus bisnes. Ianya AWESOME! :)

Sebagai contoh, Zac dan ayah zac join satu bisnes nih. Zac share dua orang dalam 1 akaun. Cepat sikit dia jalan. Hehe. Ok, Bisnes ni tak percuma, Dia kene keluarkan RM 100 sekali seumur hidup! Dan ganjarannya sangat hebat.


Sebagai contoh gambar macam ni lah yang akan selalu di tag betul? Pastuh tengok je dah nak close. Betul tak? Haha. Jangan ambil mudah. Bagi orang melayu.. Kita cemburu tengok cina, india berjaya tapi kita tak nak mencuba. Melayu boleh kann?! Haha. So kat sini try lah. Tak rugi pun. RM 100 yang korang keluarkan akan dapat beratus-ratus ribu. InsyaAllah. Paling rendah pun kalau korang dah tak nak buat bisnes ni dan korang nak duit korang balik. Just cari 4 orang untuk masuk dan korang selamat. Benda ni jangan takut. Itu je :) *Tapi berhati-hati.

Ok itu je lah yang zac nak share. Janganlah bila tengok terus nak close. Korang boleh tengok perbezaan bisnes yang berjaya dengan tak. Sekarang ni popular dengan prelauchX. Zac pun masih belek-belek bisnes ni memandangkan ramai kawan-kawan blogger ada try. Awesome ke? So kita baca lah detail-detail mengenai bisnes ini. Macam tuh lah, Bukan terus close.

Tak rugi pun membaca ni, Tak nak cuba pun.. Just baca je dulu. So remaja di luar sana! Bila lagi nak beli baju yang style terkini?! Mengharapkan duit makbapak? Duit belanja di tabung?! Dan kakak-kakak, Abang-abang yang letih berkerja.. Taknak ke duit tambahan, Sementara online dapat duit. Seronok jee ^_^

So zac just nak korang try bisnes yang ini. Itu pun kalau korang nak, Zac dah cakap macam kat atas tadi. Tak salah kalau kita baca, Dan tak salah kalau kita cuba. Benda ni bukan orang join tak menjadi. Ramai yang dah berjaya. Cuma kena ada usaha. Bukan goyang kaki terus mai duit. Bukan-bukan. Nak duit kene ada usaha. Tapi bisnes internet usahanya hanya di atas bangku di depan komputer. Relaks sikit :)

Orang yang BERTINDAK LUAR BIASA serta FOKUS berusaha luar biasa mencapai matlamat mereka, maka pejam celik, pejam celik, Insya-Allah sampai lah ke sasaran mereka! Tapi orang yang hanya "tengok" orang lain bertindak luar biasa, mereka adalah pejam celik, pejam celik sambil "mengutuk" atau "melemahkan" usaha orang lain yang bertindak luar biasa, hinggalah last sekali dia terus pejam tak sanggup nak celik bila melihat orang yang dikutuknya terus mencapai kejayaan demi kejayaan luar biasa..... Dan dia masih pejam celik, pejam celik, melihat..... Dan masih duduk mencangkung ditepi longkang.... (Dr. Azizan Osman)

RM 100 sehari?! Nak tak? Budak macam saya pun boleh buat. Ni lagikan korang yang dah berkerja. Jom lah try!!


INFINITY DOWNLINE ialah satu platform Affiliate yg hebat seumpamanya terbukti mampu mjana ribuan ringgit bertali arus tanpa henti mgunakan teknik pemasaran yg mudah mnepati pensyaratan syariah islam secara affiliate melalui laman sosial den
gan modal yg serendah RM100.00 sahaja sekali seumur hidup.

Apa faedah yang akan anda dapat dengan bayaran RM100 itu?

1. Anda memiliki website sendiri (link Infinity Downline anda adalah website anda).
2. Akaun tersebut aktif SEUMUR HIDUP!
3. Produk video/audio tutorial secara online.
4. Komisyen 100% dengan setiap pendaftaran baru.
5. Potensi pendapatan yang lumayan dengan adanya sistem "Reverse 2-Up".
6. Promosi boleh dilakukan di mana-mana sahaja (laman sosial, iklan di akhbar dll)
7. Promosikan pada bila-bila masa yang anda suka (pagi, petang, siang dan malam)
8. Promosikan di mana-mana sahaja (di rumah, tepi pantai, luar negara pun boleh)

Jika berminat, Sila masukkan RM100 ke dalam akaun yang dinyatakn:

CIMB Bank : 0824-0011862-52-3
h/p : 010 548 2726 Ramli B. Mohamed

Jika dah bank in sms detail bayaran pada saya tarikh, masa bank in, lepas tu hantarkan detail anda kepada saya.

NAMA-
ALAMAT-
EMEL-
NO TEL-
NO AKAUN BANK-
NAMA BANK-


Setelah anda membuat pembayaran RM 100 kepada upline(saya). Anda perlu memberikan butiran anda kepada upline anda untuk memproses pendaftaran & pengaktifan akaun Infinity Downline anda sehingga siap.
Setelah upline anda selesai mengaktifkan akaun Infinity Downline anda, maka tugas anda sekarang mempromosi program Affiliate melalui pelbagai media sosial seperti facebook, tagged dll tetapi anda perlu muat turun 1 album INFINITY DOWNLINE dari upline anda atau member ID lain yang anda tahu dan masukan semua gambar itu di dalam laptop or PC anda kemudian upload semula dan buat 1 album INFINITY DOWNLINE dalam facebook anda untuk mempromosikan program Affiliate ini kepada rakan-rakan anda. Saya akan memantau dan membantu anda dari masa ke semasa. Teruskan usaha anda untuk mempromosikan program Affiliate ini kepada rakan-rakan anda.

Dari kecil-kecilan lah bermulanya segala besar-besaran! Janganlah expect nak terus berniaga besar-besaran dan terus berjaya serta merta, semuanya ada proses! Mengandung pun ada tempoh, cuma kita kena buat dulu dan adjust! -Dr.Azizan Osman-


Berminat?
Nak tahu lebih lanjut?
Tak percaya?
PM zac dekat sini : http://www.facebook.com/Zahir.Marcello.II

p/s : Kita kena usaha! Baru boleh berjaya! :)

5 comments:

Edy Fee said...

hhehehe tak barape percaya////
just kalau beli barang online edy selidik btul2 dlu

Edy Fee said...

napenye sedih mlm ni

hurmm FB edy takleh nak update status.hehehehhuuuuh

Edy Fee said...

kunjungan sempena raya

SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI
MAAF ZAHIR DAN BATIN

Edy Fee said...

byk kawan ajak..tp kne pandai pilih

Edy Fee said...

aku mmg kurang caye la,ehhe meragukan..dlm islam kalau urusan jual beli yang meragukan hukumnya haram..(tetiba mood ustaz)