Wednesday, July 25, 2012

BROKEN HEART!

Assalamualaikum.

Hello, Dah lama tak update. Punyalah berhabuk. Hahaha, Hye! Nak tahu, Kita aktif tahap gaban di twitter sekarang ni. So follow kita kayh! @Zacrega , Hurmm. Hati yee? Hati.... Hurmmm.

First-2 buat orang tuh jatuh hati kat kau. Pastuh kau mainkan perasaan dia. Pastuh kau just cakap kawan, Even dia budak sekalipun! Kau jangan mainkan perasaan dia! Dia manusia macam kau jugak! Cuba kau fikir ada someone wat benda yang sama kat kau. Aku ta tahu kau manusia yang macam mana. K abaikan.

Ok sedih jugakk dengan kawan-2 sekarang ni. Tak tahu nak cakap, Langkah kiri salah, Langkah kanan salah. Korang nak aku buat apa je ni? Ikut pihak baik pun! Last aku yang buruk. Cubalah fikir aku jugak. Jangan fikir masalah korang jee. Hurmm. K sedih sedih. Bhai!

p/s : Saja mengadu kat blog :(

2 comments:

Edy Fee said...

saba je...what goes around, come around

Edy Fee said...

dtg cari update baru lg.ehhehe