Wednesday, July 25, 2012

Aneff Si 2.0 xD

Assalamualaikum!

Halooooooooo guys! Weh, Aku sekarang nak aktif balik dekat blog even korang kata "blogger dah lapuk and kuno kayak myspace" Hello, Kesah? Tongek punggung ke langit lah! Blogger tetap maju! Actually korang jelykan? Sebab susah nak jadi blogger! Hahaha. *lambai-2 tangan*

Hah! Ni zac nak cerita pasal sorang yang pretty, Dapat tahu jugak mana aku dpaat twitter Cik Aneff Si 2.0 ni hah! Hahaha, Ok macam ni cerita dia.. Pada suatu hari, Sang harimau mengejek sang kucing and lalala. Haha k tipu. Camni cerita dia :p

Tweet-Tweet si Burung Biru. Coklat? Itu burung orang lahh. Ok ok. *lucah -.-

Aneff : Dek, Tanya sikit leh?
Zac comey : Hah apanye? Hihi *padahal takut*
Aneff : Mana adik dapat account twitter abang ni?
Zac comey menawan dan handsome : Hah! Enthalah lah, Pertemuan takdir tuhan.

*nama tuh sumpah gedik k*muntah terkangkang*

Ok lepas tuh, Aku nak try tengok muka si pretty ni, Abg aneff suruh bukak fb. Then zac pun bukak, Wuuu! Nak tahu apa jadi? Gue pipis lagi lihat mukanya! Kok cute sih -.-

#22 years old but still cute, Baby face. Madafaka jely! Ok nak jadi macam si pretty ni!! :'(

Lepas tuh kan, Aku nampak Abg adie ada mutual friend dia ngan aku. Actually aku tak add lagi pun acc si pretty boy ni. Wuuuuuuuu! Fastuh aku dah mula terasa yang dia nih ada blog. Then, Belek pulak twitter dia. Nampak lah about.me dekat website *information* *bio*


Lalu terlihat akan sebaris ayat yang.... ceh! Apa aku ni!! Lalu nampaklah link blog cik aneff si pretty boy ni. Nak tahu apa aku cakap bila masuk blog dia? Hah ni dialog aku sorang-2 di hadapan lappy di pagi hari. *lepas sahur tak tido*

Me : Ambui! Kemain lagi header dia!
      : Larhh! Dia nih kee, Ok! Kenal sangat!!
      : Hurmm, Jely! Awat muke dia babyface, Sumpah tak achik ahchong sebab umur dia 22 and me!!! 14 :'(
*dan dah lupa*

Ada lagi aku cakap sorang-2 tapi aku dah lupa, Haha. K :D

Dia perli yang aku eja " Abang angkad " Herghh. Waktu tuh zaman rempitz facebook lah. Now twitter. Hahaha, Aku comfirm korang agak pening baca post nih kan? Aku kan kuat mepek. Haha xD

Dan ini wajah dia, K sebelum korang scroooooooooooooooooooool kebawah, Better korang sediakan tisu muka untuk mengelap air mata yang akan menitis akan kecantikan ciptaan tuhan xD

<>
<>
<>
<>
<>
<>
<>
<>
<>
<>
<>
<>
Jeng jeng jeng jeng jong jung!
<>
<>
<>
<>
<>
<>
<>
<>


*blink-blink*

#Muka macam wawan yang youtube pun ada sikit :/

p/s : Pengsan terkangkang. 




3 comments:

Edy Fee said...

cari la blog dia

luqman zakaria said...

die nih actually sape ek! hehe~

Edy Fee said...

tatau jugak.tak kenal.ehhehe