Pages

Sunday, April 22, 2012

Zahir jatuh cinta.

Hey hey. Zahir jatuh cinta dekat.....

FARHANAH AZMAN

(HEHEHE) Nak tengok besar mana cinta saya kat awak? Click here : > CINTA <
" Bila anda dah click, Anda akan merasakan sebuah cinta yang sangat sweet :P "


(SORRY)

Ok tentang photo diatas ni, Semalam dalila my friend merajuk. Dia merajuk sebab ada satu accident yang terjadi. And i sebagai shuperman, Pujuk dia untill dia tersenyum. Exceli i love gila gila kawan zac yang sorang ni. Dalam group, Otak kami je yang tak boleh pakai. Sebab gila-gila. But sometimes, Kami lah paling matured, Ibarat kakak dan abang. Ececece. Hahaha. Pape pun zac print screen photo diatas ni from twitter dalila. Thanks dila. Dila wat ni guna ipad. Tahu sgt :P

p/s : Thanks click CINTA :P 

1 comment:

Ardini Izzati said...

Amboi kecik-kecik lagi dah sweet cenggitu. Haha. Jeless :D