Monday, April 9, 2012

Yeee! Saya berjaya :D

Holla! Assalamualaikum.

Hurmm. Tadikan waktu nak balik sekolah zac terjatuh. Hebat kan? pastuh otw nak keluar kawasan sekolah, Ternampak satu kereta kenari and zac terpandang beg kawan zac. And zac cakap dalam hati " Hah! Ni mesti kereta X " sambil hati rasa S****, Hurmmm. X tuh padang zac and zac wat-2 pandang tempat lain sebab zac agak marah sebab........ Tak ada pape lah. PRIVATE :P Hahaha kesah pulak " X " tuh sape kan? Abaikan!

Ok then, Zac minggu lepas sampai lah hari ini iaitu hari yang sungguh chomel, Hari isnin! Zac asyik BERJAYA jee. Hahhaa. Err, Sakai kan? (abis kenapa kalau kau tak berjaya, kesah pulak aku) Hahahhaa. Ok ok. First yang zac nak habaq, Macam-2 perkara yang zac buat minggu lepas berjaya. Tak ada yang berjaya. Hahaha. Ok jom membaca :)

Presentation Agama dan MT berjayaKu buat dengan sendirinya :)



Hye hye. Hah! Ni lahh presentation agama zac, Yang zac kagum kertas ni ustazah zac bagi and just kene tulis jee. Selalunye zac yang kene beli semua so thanks kat ustazah. Pape pun persentation ni zac siapkan dalam masa 10 minit setengah sahaja dan thanks to my friend jugak, Faizal sebab dah bertungkus lumus cari buku rujukan di PSS almaklumlahhh. Dia pengawas pusat sumberrrr. Hahaa. (macam aku dulu bukan pengawas tuh je) :P Btw, Presentation math zac terlupa nak snap. Hahaha. Ok ok tuh je :)

Berjaya snap gambar pelangi *pon boleh~


Hye hye. Sweet tak? Haha. Btw ni depan rumah. Yang gambar rumah tuh bukan rumah zac tapi stor and garaj. Hahaha. Jangan salah faham k. Pape pun sweet kan? Ni waktu hujan-2 tau!! And saya berjaya!! Hahahaha.

Berjaya menulis satu nota kepada budak pagi dan dibalas ERRR!



Holla! This nota zac yang zac bagi dekat kakak sesi pagi, Diorang form 3. Ok yang tulisan hitam tuh zac. Seee lah apa yang dia balas. Agak lawak tapi saya geramm. Hahaha. Exceli zac bagi ni sebab nak tukar cover and pelapik meja, Dah koyak-2. Pape pun saya berjaya menulis surat ini dan berjaya mendapat kembali. I mean, Kakak tuh balas. Hahahhaa. Sweet kan saya :P

Berjaya memegang haiwan 2 alam :P



Hahaha. Tangan tuh tangan adik zac, gambar zac pegang turtle zac malas nak upload sebba muka sakai. InsyaAllah nanti zac ceritakan pasal kura-2 zac yang handsome ni. Nama dia crayon, Say Hi. Hahahaha. Zac sayang kura-2 ni tapi dia tak jinak. And my mummy ingatkan supaya berhati-hati pegang sebab takut kene gigit. Dia gigit tak lepas tau! Hahaha. Pape pun dulu zac takut dengan kura-2 and now zac dah berjaya pegang kura-2 Wiiiiiiiiiiiiiii~

Dan akhir sekali!! Zac berjaya buang sampah waktu balik sekolah tadi. Hahaha. Punye lahh nak try wat keje jahat kan, On the way nak sampai rumah. Aku beranikan diri buang sampah atas jalan raya. Alahaii! Tak salah nak trykan? Bekas air kotak jee pun. Haha.

Moral : Jangan gatal nak try buat benda jahat. Digalakkan nak try benda yang baik. Macam buat presentation sorang-2. Hahaha. Like me :P

P/s : I miss my X A.K.A. My capital A. 



1 comment:

Edy Fee said...

bsarnye kure2.hehehhe lorh rjinnye buat nota.ish