Wednesday, April 18, 2012

Sweeeeeeet Bhai!

Assalamualaikumm.

                                                 Weekend.

Dah berapa hari zac tak sekolah, Sakit punye pasal. Semalam guru kelas call. Saya sakit lha cikgu. Kenapa? Rindu erk? Hahaha. Haip! Tak nak cakap banyak, Minggu lepas tetibe zac and my sis rajin. So my sister dia gatal-2 lah conteng kertasss (my hobby) . And zac terkeluar satu idea nak buat slideshow. Ok korangg tak payah fikir banyak-2. Jom enjoy video bawah ni!

First : Tutup lagu latar blog ni dulu. Go right -->
Second : Play and waiting buffering.
Third : Enjoy and buat muka semanis kurma. Sekian~


Ok this video 1080 HD! So If korang ada TV LCD yang FULL HD. Sudi-sudi lahh download ye. Hahahha. Tak nak??? Kesah pulak :P Ngeee! Pape pun sweet kan? Photographer aku. Editor aku and writter kakak aku. Ngee nge ngehh. Kbye nak makan.

p/s : I love my capital A and miss *** so much :(

No comments: