Thursday, April 19, 2012

Sleep Together ^^V

Assalamualaikum..

ILoveMyCousins

Hey hey, Hari ni kan cuti so macam biasa, Kalau cuti cuti mcm ni cousins aku serebu rumah aku. So kita orangg happy happy lah sebelum tidur. But semalam dua orang je datang, Hukhuk. Sedih sikit. Selalunya ramai. Pape pun best semalam. Kita orang lawan kentut. Pewwit. Rasa macam bahagia je hidup :)

Semalam win kakak saya, Kentut dia tersangat busuk. Ehhh, Pastuh pagi kita orang bangun and mcm biasa, Sama-sama lipat selimut and tilam. Kami tidur depan ruang tamu. And tengah hari tuh kami main masak-masak. Sronok weeeh. Petang nih kami mandi ramai-ramai depan rumahh. Wihii! Bestt, Nanti kita upload photo kat blog ni. Baru awesomeeeee! Eh, I means. Sweeet :P

WeAreYoung

3 comments:

azam said...

sleep over yeh?? nice

Edy Fee said...

lawan kentut pon besat.terbaik la.hehe

♔Lady Ainaa♔ said...

hahaha meriahnyew!!! seononknyew, saudara sepupu sepapat dtg rmh... awww... untung gile awk..