Sunday, April 15, 2012

Selamat Ulang Tahun Kelahiran DA :)

Assalamualaikumm..

Hey hey :) Terlupa pulak abg adie bufday today. Ops! Cikgu hamdi :P

Hahaha. Ok Selamat Ulang Tahun Kelahiran yang Ke-** .  Semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki tak lupa juga dicepatkan jodoh! Hahaha. Kalau jodoh dah sampai, Contact zac ok? Sebab zac yang doakan :P Hahaha. Ta adalah, Jodoh tuh ditangan tuhan. Okeng-okeng. Im your fan kan kan? So zac nak bagi hadiah. Yang ta seberapa ni. Nak pos pos, Dah ta sempat la kot. Cadangnye nak pos nasi lemak. Hahaha. Kidding. Ok ni hadiah zac.

Hari tuh zac ada janji ngan cikgu hamdi ni... Nak edit gambar PHOTOSHOOT PUTIH dia nih, But zac tunggu-2 kat emel zac, Tak ada pun cikgu post yang original photo, So zac diam diam jee la kan memandangkan cikgu hamdi a.k.a. Daniel Adie ni buzy memanjang. Ngeee. Murah rezeki lettew. Meh belanje zac gula-gula kapas. Kuang kuang kuang. Hahahhaa *gelak syaiton ni rojim :P


Ok this la photo yang zac nak edit tuh. Ngee. Tak cantik sgt but sokey zac try nak editkan? :P Daripada kau? Sape? Kau lha. Hahahaha.

Dalam kesibukkan zac siapkan kerja zac, Sambil tuh zac edit. Nak tahu kenapa? Sebab tekejut badak hari nih bufday abg adie. Hari tuh dia duk upload gambar hadiah yang dia terima awal tuh, So zac ingatkan lambat lagi. Rupernyeeee TODAY! Ohgoshh.


Ok itu jeee. Okbyee :)

p/s : Untunglarh birthday ramai yang bagi hadiahh. Ngee :P

3 comments:

DanieL AdiE said...

OMG! I love it so much..

Sgt gempak editing...

Thanx so much Zac...

Z.I Zam Ijam said...

nice ! untung abg adie .

Miz Lavida said...

uishh . . bes la daniel adie bnyak owg bg hadiah pon . . jeless . jeles . jeles .