Saturday, April 7, 2012

Kalau dah benci mesti akan benci.

Hello, Assalamualaikum.

Tetibe nak update. Ngeee. Semalam abg nam pergi KL dengan kawan zac eila. Oh yeeee? Korang nak tahu sapeee abg nam? Click sini LITTLE MONSTER :)

Exceli story yang kat entri tuh about abg nam tak banyak sangat tapi jummat semalam abg nam gi KL for meet kawan-2 dia and dia sleep kat rumah makcik dia bersama-sama dengan adik dia. Eila a.k.a. my friend. My new friend. Erk?

Ok-ok pastuh zac benci sorang nih tau. Dia boleh tahan gak rapat ngan abg nam. Then, Waktu pagi tadi nak pergi makan kat sago. Dia naik motor dengan kengkawan. Alahai menyampah nyee tengok muka dia. Zac namakan dia DARK. Dia tak hitam tapi dia jahat. So DARK. Hahaha. Itu jee kot. Malas nak sembang panjang-panjang.

#I miss semua capital A kita, Ngeee. Oh ye. Blackberry putih dia buat hal, Susah nak contact dia. Sedihh :'( Pape pun papai ^_^

P/s : Saya tak suka orang kutuk saya. #tetibe

1 comment:

Edy Fee said...

sago? ke sogo.hehe la BB baru wat hal dh ke