Tuesday, April 3, 2012

I love ___ .

Assalamualaikum..

Hey korang, Wat pee je? Ni hah zac tak mandi lagi, Dari balik sekolah tadi. Sampai rumah pukul 8 and tak mandi-mandi sampai now pukul 11. Hahaha. Sajeee rajin nak update blog, Now about my step brothers and friends. Pening dengan kengkawan zac ni~

Ok asyik nak bergaduh jeee. Tak faham, Gaduh pasal BF je pun. Lain lah kalau suami. Pastuh gatal bukak mulut bagi tahu rahsia kawan baik sendiri. Kalau zac sendiri memang bengang lah kann? OK gaduh dan gaduh. Ok!! Sebenarnye zac dalam proses nak satukan dua group gadis-gadis disekolah zac. Diorang ada masalah sikit so ketepi kan cerita nih and nak cerita pasal abang angkad zac ^^V

Ok, Diaa kan? Nama dia Aznam. Adik dia kawan zac, Nama adik dia Yang. And adik dia sebaya dengan zac, Tapi kami kawan-2 macam tuh jeee i mean, tak rapat sangat macam zac dengan Dalila. Kenal dalila?? Haha. Kalau tak kenal siapa dalila. Click here. > Gadis Corby <

Hah! Abg angkad kan? Ok Aznam ni kan. Dia jenis friendly, And suka kawan dengan budak-budak. And adik angkad dia ramai jugak termasuk zac sendiri and errrr. Dia ada adik angkad yang zac benci. I mean, Seseorang yang dulu hingga sekarang suka kutuk zac. Kutuk kelemahan kat diri zac and i hate him so muchhh! Breeeehhh -,-''

Zac tak suka bila abg nam komen-2 kat status dia. Punyee lah baik nak nasihat bagai, Budak tuh memang dah terukk. Nasihat mcm mane pun tetap macam tuh. Nasihat tak perlu banyakk tapi USAHA tuh penting. Eceh! Tetibe pulakkk kan? Hah! Pape pun. Aznam ni single so akak gadis blogger nak dia tak ^_^ . Photo? Alorhh. Takut nak ambik. Hahaha.

Ok larh itu jee. Ta leh cerita banyak-banyak. Hehe. Ok my friend pulak. Dalila, Atikah and Ammar. Funny doee! Dalila pergi Genting then semua miss dia, Dah macam propa pulak dia nak miss miss kan? Padahal balik hari je pun. Ok abaikan and zac tak suka bila ada yang nak pisahkan zac dengan kawan-2 zac. Kami saling mecintan cintun ok :P

I love my parents.


#Ramli
#Raba'ayah

I love my siblingsss. 


#Hafiz
#Haris
#Ihsan
#Aida
- me :P
#Azim

I love my step brothers


#Zam
#Aznam
#Shizyntoz

I love my step sisters. 


#Meera
#Yanie :)
#Yanie :P

I love my friendsss.


#Dalila
#Atikah
#Andy

Wahh panjangnyeeeeeeee entry saya kali nih. Ikiki~ Kbyee nak mandi. Saya mushuk :P

p/s : I CINTUN SIAPA YANG CINTUN SAYA :)

1 comment:

halimatussa'addiah said...

suka baca you punya blog. comel ^^,