Monday, April 2, 2012

Ayah beli baru.

Assalamualaikum..

Hello kita baru balik dari Lumut. Sronok mandi sebab kita tak gelap pun. Akakakakakka~ Selalunye mandi automatic jadi keling, Tapi kali ni tak. Maybe petang kot! Tadi zac mandi kat Teluk Senangin sebab kat Telok Batik biasalah, Dunia pun tahukan? Ramai gilaaa. Hehehe.

Tuh diaa sakai kan? Di sebabkan T-shirt saya tertinggal, Saya pakai T-shirt kakak sayaaaa. Peaceee :)


Ok balik jee dari Lumut aku  pergi ambil laptop yang 3 bulan dah aku tak pegang. Miss gila babi larh and now aku update guna my lappy ♥ hehehe. Suka gilos. Hah! Waktu nak ambil lap tuh, Adik pergi beli kasut and ayah tengok-2 galaxy tab 7.0 tuh. Tengok-2 dia nak beli. Huh tekejut jee. Tetibe nak beli sedangkan baru jeee ada galaxy tab 10.0 , and zac terus tanyeee " tuk sape ni ayah? " . Hahaha bajet mcm aku yang nak bende tuh. Pewit! Then ayah aku cakap " tuk ayah leee, lagi satu tuh tuk mummy " . Hah! Melopong aku sambil tgk blackberry dalam kaca kat kedai phone tuh. Hahahhaa.

#Kali ni comfirm tak berebutt. masing-2 dah ada :P

Then mummy kita tanye, " eh zac, kau nak phone apa? cepat! " . Pastuh kita sebenarnye nak blackberry tapi kita diam je and cakap " eh, mummy beli dslr dulu lahh. phone ni ok lagi " . Baik tak aku? Blink-2 sikit. Hahaha~ And mummy kita beli XPERIA for my lil bro. I hate and jely tahap gaban but sokey. Nokia ni skrin dia jee rosak tapi masih boleh tengok :D

Ok tamat. Itu jee~ Papai :)

p/s : bulan depan insyaAllah kitewww ada DSLR :)

No comments: