Pages

Friday, March 16, 2012

Pembulian

Assalamualaikum..

Hah!! Kemain lagi gempakknyee tajuk post aku hari nihh ken? Macam yang zac janji somalam........ somalam kayh? bukan semalam! Hahahaha. Tak kisahh la pape pun, Zac janji semalam nak cerita pasal apa yang zac buat waktu cuti nihh ken ken?

Almaklumlahhhh!! Duit tak berapa nak adoo. Duk rumahh je lee seminggu nihh, Baik pulak cikgu-2 tak mo bagi homeworkkk. Ikikiki~ Apa lagi, Mengankang laaaa aku kat rumah. Ok, Hari tuhh aku buli abg aku, Kakak aku and aku ajak dia pergi Ipoh Parade. Hahaha. Masa tuhh dia baru dapat gaji.

Macam-2 kami minta dia, Kakak aku shopping baju, Aku suruh dia beli makanan banyak-2. Hehehe. Takkk da lahh kejam sangatt ken? Fastuh dia suruhkita orangg pulak bantu dia acri baju awekk dia. Hamboiii!! Ni pun kess buli nihh. Heheheh.


Ok ni adik aku, Hahahaha! Ni kess ta larat nak jalan lagii. Sebab tuhh jadi gini, Merengekkk jee. Hahaha. Padan muka!! Sapa suruh nak ikot :P

Ok dia suka sangatt benda alahh ni. Hahhaha. Bila dapat dia senyap :)

Apakah nama dia? Lupa -,-''

Ok ni hasil kerja Mr. Zac Rega

Hehehe. Tisuuu sahaja, Kami beli aiskrim depan marrybrown. So dapat tisuu nih. Tak masukk marrybrown punnnn, Hahahahah! :D


Ok lahhh korang, itu jeee kot. Nanti zac updateee lagi ok? Esok kot. Sekarang nihh tengahhh rajin nak update. Hehehe. Ohh ye! Lupa nakk bagi tau, zac dah letak jawatan Pengawas Pusat Sumber. So bolehh rleax sikit, Zac ambil jawatan Pembimbing Rakan Sebaya (PRS), Doakan zac rajin yeeee dalam menasihat rakan-2 yang bermasalah di sekolah zac. Kahkahkah, (entha aku nasihat ke, aku rosakk kan lagi orang tuh). Aip!! Apeee pikir bukan-2 nihh. Hekhek. Ok ok, Byeeeee :*

P/s : Lalalal~ Tak tahu nak cakap pee :)

No comments: