Friday, March 23, 2012

My new hamster

Assalamualaikum.

Holla-holla! Hah! Letakkk laptop atas katil, Letak coklat panas atas meja and jom kita update! Todayy zac nak cerita pasal 5 ekor hamster zac yang zac beli dari pet shop ibu saudara zac sendiri. Hehehe. ok harga hamster yang dijual nih sebenarnya RM20, Agak mahal lahh kan? Tapi memandangkan zac ni saudara dia so dia bagi RM15 and semuanya RM 75 tak termasukkk sangkar dan barang-2 lain :)

Ok, Sabtu dan ahad minggu lepas zac pergi KL, Ikut my daddy larhh. Dia ambil galaxy tab 10.1 di International Hotel. Cerita lebih lanjut akan ku ceritakan esok hari yeee? Tak best lah cerita semua kat sini ken ken? Ok so my hamster :3

Hah! Tetibee je kan? Hehe. Ok jom layan photo my hamsterrrrrrrr!

Hah ni my sis, Dia pun seronok main dengan hamsterrr. Hehehe :)

Mase ni mereka tak dimandikan lagi, So agak kotor and sangkar pun waktu ni tak tukar lagi. Hehehehe. Skarang dahh comeyyy meyh!

Yang peliknya, Kemana sajee bawak makanan. Ikikiki~

Here! Cute kan?

Hah tuhhh dia, Si genduttt tengah makan buah apple :P

Sometimesss diorang suka berebut makanan, Even makanan berlambakkk. Nampak sweet pulakk tuh :P

Betina 4 ekor, Jantan sekor jeee. And jantan warna dia hitam. Lain-2 semua brown campur-2. Hehehehe. Styleee je kan? =.=''

Hidung dia pink, Jangan jely ngan diorang errrk? Hahahahha :P

Ok, Yang paling gembira is my adik ni lahhh! Gila batak punyeee budak, Asyik nak pegang jee. Mati lah hamsterrrr tuh nanti. Pape pun biasalahh kan. Budakkk :P

Hah! Sampai sini jee lah zac story, Nanti yang terbaruuuu with sangkar yang terbaruuu zac akan update kemudian, Bila? Zac pun tak tahu. Esok cerita pasal KL and muka jakun. InsyaAllah. Tunggu je k? Hahaha #bajet ramai sgt nak baca post kat blog aku. ikiki~

p/s : homework masih beribu !!! =.='


2 comments:

Husna Mohamad said...

Comel >.<

Ardini Izzati said...

kecikk je hamster tuh. tapi takut nak bela. takut tak terjaga :)