Saturday, March 31, 2012

Kita ada baju purple :)

Assalamualaikum...

Heh. Letih bersihkan tempat hamster, Nampak jee kechik tapi susah nak jaga, Mana taknya 5 ekor kan? Hahahaha. Kalau korang nak zac bagi free je nak? Ta larat nak jaga dahh. Kalau beli kat kedai sekor RM 15. Hehehe. Promote pulak aku. Ok-2 kita da baju warna purpleee !!

Hari tuih zac cakap nak cerita pasal jawatan baru yang zac sandang ni kan? Ok zac keluar Pengawas Pusat Sumber pada bulan 2 hari tuh sebab ada problems yang zac tak boleh bagi tahu ^^V ok then zac rasa macam budak low class pakai baju biasa kat sekolah tuh so saya mencari jawatan. Jeng-jeng-jeng~

Zac tengok lah kawan zac kushai nih, Handsome jee pakai baju warna purple. Dia Pembimbing Rakan Sebaya (PRS), So zac tetibe minat dengan jawatan tuh. Lagipun sesi petang hanya 2 orang PRS lelaki. Zac pun sibuk lah tanye kushai macam-2 sebab nak masuk PRS nih. 

Selepas dikaji-kaji tubuhku. Hahaha. Aku layak lee jadi PRS, Mane taknye. Ada gaya ustaz kan? Hahaha. Tak lahh!! Maybe waktu zac minta jawatan PRS ni kat Cikgu Rizal (Guru Penasihat PRS) , Zac pakai baju PSS berserta kod. Hehehe. Sebab tuh tergugat kut dengan gayaku ini :P

Hahahaha. Then zac pun dah ikuti banyak aktiviti PRS kat sekolah zac tuh, Ternyata PRS lebih awesome walaupun sijilnya tak berapa guna berbanding Pengawas Pusat Sumber dan Pengawas Sekolah. Tapi kami banyak aktiviti luar sekolah seperti melawat rumah kebajikan, menggembirakan anak-2 yatim, bagi motivasi kat adik-2 sekolah rendah dan ini memang AWESOME!!! Zac memang suka berucap depan orang ramai dan zac sendiri tak tahu kenapa. Ikiki :D


Lepass tuh zac pun tempah lah baju kat Bee Thoo Trading, Baju yang dijahit kat sini sangat teliti dan cantikkk! Walaupun mahal, Alah! Biasalah tuh. Barang cantik mestilah mahal kan? So zac tempah 2 helai. Cantik wooo!!!


Tara!!! Ok yang tolong pegang baju nih adik zac. Hahaha. Kesian dia kene buli. So nanti zac nak upload gambar zac pakai baju nih pulak. Nantikan yeee. Hahaha. Byee byee.

p/s : PRS dapat mengubah diri seseorang tuh kepada lebih berdikari dari beli kari :P

3 comments:

Asnida Ridzuan said...

saya pon prs jugak :D weeee, ade kawan satu blogger la nih :D

Cik Farhana said...

PRS~Wow terbaek !! GoodLuck ~! hee

Follow cne :)

gunu kumar said...

Great post, you have pointed out some superb details, I will tell my friends that this is a very informative blog thanks.
IT Company India