Pages

Wednesday, March 28, 2012

Jalan-jalan :)

Assalamualaikumm..


Hye, Zac baru lepas balik ambil baju prs dekat ...... dekat mana erk? Eh lupa lahh. Esok zac cerita pasal baju. Hah! Ni nak habak pasal sabtu minggu lepas, Kita pergi jj uwwwwwww. Hahahaha.

Ok, Tadi open je window nak buat entri nih aku terus nak click tempat upload photo nuh, Haha. Punye la kelam ken? Ok now aku malas nak bercerita so jom kita layan muka-2 jakun dekat JJ sabtu minggu lepas terutama encik Zac Rega :)


Tengok wayang cerita 7 Petala Cinta, Filem dia? Boleh tahan lahh~

Pastuh kita orang sibuk kira duit yang telah dicampur dekat Tutti Frutti :P

Hah! Ammar dapat tangkap gambar dengan kakak Tutti Frutti, Wuhuuuu! Hebat tak?

Rambut aku senget sebab angin kuat :P #tipu

My bestpren sehidup semati, semati hidup balik :P

Dalila

Atikah

Ammar Affendy

Dan saya!!

<>
<>
<>
<>
<>
<>
<>
<>
<>
<>
<>

Zahir / Zac Rega :)

Then kami beli barang yang sama. 1 bende tuh RM 6.90, Mahal kan? -..-'

Ok itu jee lah. Letih kot, Pergi kul 2.00 ptg balik kul 9.00 malam. Ronda-ronda, Hahahaha. Letih-2 and kesian kat cik intan. Dia tunggu kita orang lama hari tuh, Hehehe. Nanti zac nak update pasal ck intan. Mama dalila, Cun woooo! kk Byeee.

P/s : Publishh and aku tak sekolah ^^V

No comments: