Friday, March 30, 2012

Jalan itik selepas keluar duit yang banyakk!

Assalamualaikum.

Ok, Zac tengah sedih gila-gila nih. Update pos nih and buat draft, Esok-2 baru publish. Heyy korang :'( Hurmm. Korang nak tahu kenapa zac sedih? Minggu ni macam-macam zac lalui, Problem datang macam air terjun, Mencurah-curah. Antaranya tadi zac buat presentation salah tajuk. WTF? Letih tauuu! Kita tak guna kertas mahjung semua tuh. Zac guna kad manilla. Buat cantik-2. Habis duit tabung. Nak tahu apa jadi?

Ok! Presentation ni zac buat sorang jeee. Tapi yang present nanti 3 orang, iaitu Zac sendiri.. My friend khusairie dengan andy. Ok this memang lahhh sakai sebab diorang hanya membabi buta. Zac yang keluarr duit. Pastuhh lepas je zac siap buat presentation, Sampai sekolah. Tajuk salah. Bagi tahu cikgu, Cikgu suruh tulis kat papan putih tajuk yang kita org kene present tuh. Then, Zac dan yang lain tak dapat nak present BECAUSE!! Ta baca lagi tajuk tuh. K fine!! Cikgu cakap " Apa kita nak denda kat diorang ni " pastuh norin jawab " jalan itik pusing satu kelas " So??! Ahh! Berpeluh ketiak den :'(

Nih bukan sweet momment ok? Ni sakai sebab aku ambil keputusan mintak buat presentation untuk tajuk lain sedangkan 1 assigment dah menanti. Tapi kira oklah daripada nama kami dimasukkan dalam buku log and kene denda lagi sekali dengan cikgu yong (cikgu cek buku-2 log) =.=''

Korang nak tahu takkk. Hari tuh zac kene denda kat bilik guru. Okfine!! Zac letak jawatan PSS sebab taknak memburukkan nama Pengawas-2 Pusat Sumber yang lain. Hurmmm. Punyaa lah baik zac ni. And now, Zac ambil jawatan PRS. Nanti zac cerita pasal baju PRS yang zac dah pakai hari ini. Ok now nak publish gambar presentation yang zac buat salah tajuk tuh. Hurmmm.

Tak cantik tapi kira smart lahh kan? Kerja lelaki :)

Zac buat depan belakang so ni belakang dia :)

Ok bacalah kalau sudi :)

Kbyee.

p/s : serik serik serik :(


3 comments:

Ardini Izzati said...

Lahh, sekolah lagik rupanya. Should i call you adik lah ni? haha.

Edy Fee said...

perghh formula formula formula..hate it.hehehe

Asnida Ridzuan said...

zac, sabar je lahhh :')..