Pages

Sunday, March 25, 2012

Galaxy Tab 10.1 Tuh

Assalamualaikum...

Hey korang, Sabtu minggu lepas zac pergi KL, macam yang zac cakap dekat entri semalam. Ayah zac ambil Galaxy Tab 10.1. Kan? Itu for semua Penulis Maya. Apa-2 pun zac tak mo cakap lebih-2 dalam hal tuh, Sebab private sikit. Ok? Heheh. Sorry and! Alhamdulillah, Kami dapat yang ORI. Fewiittt dan bersyukur sangat-2. FREE je kami dapat kan? Eh-2 apa kami-2? My dad jeeee :P

Hehehe. ok ni gambar galaxy tab tuh :)


Nice lahh kan. Mampu tak niceeeee. Gila la kalau tak nice. Eh banyak nye 'nice' Hahahaha. Wat evaaaa lah kan? Tapi nak on9 FB kat sini memang susahh sikit. Zac just main angry bird jeee even  game tuh dah agak kuno kan? Haha. Ta kesah lagi lahhh, Yang lawak nyeee. Dapat jee gelaxy tab kami tetibe happy and snap gaya beruk jakun depan cermin. Hehehe. Waktu tuh, Galaxy tab my dady tak bagi pegang sebab takut jatuh. Alahhhhh biasa la tuh, Baru-2 dapat barang mahal kan? :P

Para si jakun dari kanan : My cousin, Nini . Me, Zac . My lil bro, Azim . My sister, Aida :)

Ok kami memang lahh jakun, pantang nampak cermin mesti nak snap and snappp! Plus dalam hotel, Lampu macam kat dalam toilet kan? Hahahah. Jakun sangat-2.

Ok, Yang bestnya, Pergi KL kali ni my dad bagi RM 50 untuk berbelanja. Kira ok la tuh sebab adik beradik zac ramai. kalau bagi sorang seratus. Mampusss pokai laahh ayah zac. Hehehe. So.. RM50 plus RM200 duit zac dapat lahh RM250, Hah!! Dapat lahh zac shopping ken? Zac beli 4 helai baju , satu pasang kasut, rantai shuperrrman and hamsterr 5 ekor yang zac cerita semalam tuhhh. Hehehe. Ok hampirr habis duit den. Tapi kira ok lahh sebab shopping kat Masjid india jeee pun. Kahkahkahkah. And ada tempat lain, Zac tak tahu apa nama tempat tuh, Lupa-2. Sorry zac tak duduk kat KL but kat Ipog <3 


Pape pun, Lepas balik dari KL tuh zac meet someoneee. Walaupun letih, Zac pergi meet CAPITAL A zac yang baruuu. Soo sweet, Siapa dia zac rahsiakan!!! I love dia so much much moch. Hah! Amik kauu. Hehehe. Ok laarhhhh. Byeeeeeee :)

P/s : My new capital A is so sweet daripada capital A yang lama. 


1 comment:

Areed Amier said...

Wahh smart tuhh !! Jelly nyaa . Mwehehehehee :D