Thursday, March 22, 2012

Followers Ke 700

Assalamualaikum...

Hah! Mengah-mengahh plus sakit tengkuk baru balik tesco, Heyyy korang. Ni nakk kabo. Blog zac semalam bertarikh 20 March dahh sampai 700 followers, Hah! Bukan nak bangga lah. I know blog korang semuanyaa 1000 lebih 2000 lebih kan? Tapi zac tak pakai ayattt nih.

Follow me , Follow youu back !

Sorry, Benci ayat tuh dari dulu sebab dia mcm menyusahkan orang. Sekian maklum, Ok ni nak publish satu gambar yang zac print screen from blog sorang budakkk lelaki nih. Comel wo, Bulatt je die. Hehehe. Pape pun tahniahhh kat dia :)


Follow here jom :P

Ok, Zac rasa blog tuh baru lagi tapi tak peee. Ada harapan nak popular macam blog Daniel Adie, Lagipunnn zac tgk dia pandai kemas blog. Comel jeee blog dia. Hehehehe. Yanggg bestnya, Zac tekejut dia post sesuatu kat page zac, Haagaga. Ni dia :)


Hehehe. Comel-2, So nama Mr . Realiti yang zac maksudkan ini adalah Muhammad Aiman, Hehehehe. Muka dia tersangat comell! So kalau nak meet dia lebih rapat and lebih lanjut *acewahhh. Jom ke blog dia and add facebook dia disini .. Facebook :)

Ok tamatttt! Tahniah Aiman and thankss korang yang sudii follow zac, This blog bukan berita HOT yang membawa dosa tapi hanyalah kisahh-kisah seorang manusia biasa bernama Zahir atau dikenali sebagai Lelaki Berkaca Mata. Ahaks!! Hahaha.

Eh zac ada hamsterrr, Nanti zac cerita pasal hamsterrr k? Kbyeee. Muah!

P/s : Correction ku agak banyokkkk! Tension X(




5 comments:

Areed Amier said...

untunglahh aiman @_@ hahaa ;)

Muna rahimah said...

Haha . terbaikk dik ! tahniah follower da banyak :)

Arry Rennwood Boniface Buyong said...

wahh bestnyer..arry punya tk smpai seartus lagi..uhu..gud2..huhu

Muhammad Aiman said...

terima kasih untuk post ni.huhuhu.terharu

Muhammad Aiman said...

terima kasih sebab review budak comel ni.hahaha