Friday, February 24, 2012

Study like photoshoot :)

Assalamualaikum WBT!.. *mengah-mengah

Hello-hello, Nak kopii ke nak milo? Hehe ^_< Eh awak, Semalam ken ken. Kita pergi study dengan kenkawan kitaa dekat Gunung Lang, Ipoh. Bestt wak. Awakk nak tahu takk. Saya bawak buku berat-berattt wak, Banyakk gila wakkk. Pastuh kan wakk..... Tetibe kami tak belajar wak. Kami pergi snap-snap photo. Konon photoshoot larhh. Haha. Bodoh-2 jeee. Punyee lah saya esaited nak pergii habiskan homeworkk. Tengok-tengok balik just bawak beberapa gambar dan beberapa video. Wihiiii ~ *beria bawak tripod :)

Ok aktiviti lembab ini disertai oleh kawan-kawan baik saya sehidup semati. Sebanyak 4 orang. Shiaaan kiter kiter. Sorang kawan kiterr tak dapat join. Ammar Afendy. Hukhuk. Kalau takk dia pergi tapi tak ada transport. Jadi hanya ada 4 orang buddies jeeeeee. Pape laa ken? Malas nakk ngomong-ngomong banyakkk. Jomm join tengok gambarr yang saya dahh edit. Pastuh komen :P *dipaksa.

This is photo. Hahaha xD















Tamattt. Siann andy ta dee :(

--------------------------------------------------------------

Ok now story aboutt PRS, youu all nakk tahu tak? Saya dah letak jawatan PSS. Sekali gus letakkan jawatan Pengerusi sesi petang. SMILE LEBAR-LEBAR SIKIT :DD

Then semalam saya kene siapkan skrip pengerusi majlis untuk Pertandingan Anti Dadah 2012. This my first work. Ok hebattt! Sebab saya seperti orang yang tamakkk nak banyak tugasss. That y dulu saya dapat jadi pengerusi and banyak memegang jawatan SU di setiap kelab. Kahkahkah. Ok, pertandingan tuuu berjalan lancar. And zac nak publish kertas yang zac dah siap tu. Before tuuuuu, Pengerusi majlis adalah kawan baik saya sendiri dari kumpulan Purple Lovers iaitu Dalila and Atikah atau lebih dikenali sebagai Patrick and Spongebob. Jummm baca tekss yang zac siapkan ritu :)



Hahaha. Mulanya kertas ni suci dan murni, Pastuhhh ada banyak kebetulan. So saya pun conteng-2 dengan pen merah.. Sebenarnya waktu tuhh saya perasan saya cikgu kat sekolah tuh. Haha. Then kan kan kan, Korang nampakkk tak URL blog zac? Haha. Sajeee je tuh. Zac kalau bantu cikgu keluarkan pape surat yang diprint dari rumahh zac, Zac akan wat gituh-gituh kat bahagian bawahhh kertass. :D

Ok lahh byeee. And untuk pengetahuan cerita sahabat di atas tuh cerita minggu lepasss. Haha. Baruu nak publishh :D

p/s : susah senang. dunia akhirat. isnyaAllah. :')


7 comments:

Umar said...

gunung lang! lama tak gi

Natasya Naslin said...

haha =p comey jek geng2 dia..
hopefully sahabat kekal slmanya..

btw, skrip tu.. haha. asal watak dia spongebob & patrick? nape x tom & jerry ke.. hahaha

Natasya Naslin said...

haha =p comey jek geng2 dia..
hopefully sahabat kekal slmanya..

btw, skrip tu.. haha. asal watak dia spongebob & patrick? nape x tom & jerry ke.. hahaha

Cik Chokie said...

wahhh sonoknya dapat jalan2 . haha memey macam tu lah kalau da rancang nk wat keje same2 konpem xwat .

mr.syazwan said...

F
U
U
U
Y
O
O
O


nice pic ada bakat jd photographer hehe

mr.syazwan said...

F
U
U
U
Y
O
O
O


nice pic ada bakat jd photographer hehe

mimie said...

wahh...entry yg menarik..leh share sini x? http://rakanblog.com