Thursday, January 5, 2012

Zahir Or Zac ??

Assalamualaikum ..


Dulu zac sendiri yang nak dipanggil " Zac " , orang kata ... nama Zahir , memang tak ada kaitan dengan nama tuh , btw sapa kesah rite ? nama gelaran apa-apa pun boleh so nama ni , my sis yang saja-saja panggil and saya zac terbiasa dengan nama tuh , and bila nan sesetengah kawan .. terbiasa kan diri dengan nama tuh . jadi tahun ni zac keliru , betul ke sedap orang panggil zac " Zac " ataupun " Zahir " ?? di facebook zac just dapat sikit pendapat and hope dekat blog ni ramai sikit . hehe . but , i know la zac ni tak hot nak ada komen berpuluh kan ? hurm ... just komen and pendapat korang la .

Ok la , nak sambung tido ... AH ! maklumlah , da waktu sekolah ni ... update kene pagi-pagi , malam kang homework . pergi skul pukul 12.30 balik 6.45 sampai rumah 7.00 malam .. hehehe . mandi-mandi solat , makan and homework pastuh susun buku and gosok baju tidur . sumpah letih ... ok , so zac nak minta pendapat korang k ? thanks cause sudi singgah . bye <3

# Entri Skema Tak Cukup Masa ..

p/s : Zahir macam sedap , Zac macam glemer sgt . i glemer ? ouh plisszz . haha

3 comments:

Areed Amier said...

Ehh ? ''Areed Amier'' ade kat situ . Hak-2
# bangge jap xD

niezam said...

zahir nampak formal n matured.
zack utk informal. kot la kan?

skolah petang ek? dh form bp dh?

Original CikTeddy said...

zahir la..nama kamu sudah bgus kan..zac xyah la,,,ade mksud ke zac tu?hehe