Thursday, January 26, 2012

Untitled

Assalamualaikummmmmm ...

 " SAYA TAK SECOMELLL AWOK "

Haluu haluuu korang , gila dah lama zac tak update cause halu bulu holiday with my sister . tomorrow kami ada camping depan rumah . hahaha , konon nak ikut gaya si Hafiy Haikal my friendddd tuh :P ok ok , esok kami tidur kat luar rumahhh . bukan kene halau errk . tapi kami dirikan khemah and panggang ayam dekat luar jugakk !! ok ok berhenti melautt . disebabkan entri kali ni jugak untitled . aku nak mepek jupp .

Sakai kannn aku , kata HALU BULU HOLIDAYY soo jom sakai kan diri selepas bangun tidurr . happy sunshineee gituh . hehe , aku nan sis aku mula lahh gila gila , kata tidur seblik kan . eh eh , kiter da besar pun tidur seblik . sukatyyyy lah !! hahaha . kk jum layan photo bawwuuu bangun tidok ! #tak faham + mepek = :)

DELETEEEEEE !! hahaha

look like im julinggg @_@ wok wok !

membabi butan dan kelaparan .. wihii ~

gula gula pewangi mulutt . arrrrrr ! hhaha

tensyeenn . 
" kelemumur akan berakhir 2012 ?? bagai mana dengan rambut saya ?? "
" kembalikan uwang saya " HAHAHAH !

Eh , hodoh gilaa kan ? lantakkk laa muka saya . bukan awokk ! lagi pun saya tak secumel awkk . hahaha , thenn sayaa syukur ada mukaa mcm ni . Ok why my kakak photo ta deee kat sini errk ? nanti nanti jee la zac letakk . esok koddd . ok ? HAHA ! kbyeee. daaaa :)

p/s : sayang kamooo kakak <3

5 comments:

Edy Fee said...

masalah kelemumur..hurmm mmg susah masalh ni..kdg2 dh ok dia jadi semula

nur fatihatuz zahra said...

look childish ! haha btw awk sangat sporting . ;)

btw, jum singgah my new entry -->

http://cheritakuhzara.blogspot.com/2012/01/si-comey.html

shaberry1437 said...

hahahaha... nice entry!
comel jer! huhuks~~

ekin alias said...

pakai shmpoo anti kelemumur yep HAHA

awak nak secomel sape??
da cukup comel le tu... ;D

Teratak Zaffendi said...

comel..