Monday, January 23, 2012

Title Is Title !

Assalamualaikum ..

Dah lama zac dah tak updatekan? Hurm.. enthalah , nak merepek kat sini pun zac tak tahu, selalunya kalau ada cerita or gambar apa-apa baru lah zac gatal nak share kat blog ni, now cuti pun tidak. my dad tahun lepas memang tak ada projek lansung. tahun ni, hope dapat. amin ..

So .. zac rindu nan capital A :'( semalam ternampak dia komen kat status kawan zac. Ya Allah, rasa nak berjurai air mata but stedy la.. lelaki kod, fine pastuh miss dekat my gurl gurl yang now ada kat kedah. semalam dia gy thai shopping, dia kata dia beli baju entha berapa helai. sunglass and dua jam tangan. i hope jam tuh tuk i lah. heheh . waiting lah pape pun, nanti kalau dpt jam tuh. zac mula lah kecoh kat blog ni. hummmmm.

Ok, hari ni maybe nak ikut my dad pergi cameron, nak snap snap lah kononnye. entha jadi ke idok. ni haa. zac tetiba bangun dari tidur, subuh terlepas. cause semalam tidur lewat. sakit perut lah harini. hope korang sihat sihat jeeee. tak macam zac, asyik fikir tentang orang but orang lain? =.=''

Zac rasa zac nak selesaikan semua benda, betul kata my mom.. jangan terlalu sayangkan orang dan terlalu ramai sayangkan orang. nanti diri sendiri yang susah. fine, i try esok esok hari. and disebabkan post ni merepek title nyerrr. zac bebas cerita macam macam rite? haha. oklah, nak sambung tidur. kang bangun balik. bubye... *hug*

p/s : we don't remember days, we remember moments ♥

10 comments:

hawiz said...

wahh..mesti ramai yg sayangkn ko kan..hahaaa

Edy Fee said...

sangat suka ayat your mom...susah sygkan org yang hot...kita mkan hati nnt..amik yg sederhana

sabry oppa said...

i follow you...
follow me back okey...
hahahah... however nice entry

Cik Chokie said...

Jangan sayangkan orang dan terlalu ramai sayangkan orang ? weird :/
hahaha i think lebih baik kita doakan seseorang tu untk kebaikan . xsalah sayangkan ramai orang . and terasa perlu kita sayangkan orang sebab sayang tak bermakna kita perlu cintai seseorang . hihi and xrugi pun lau kita mendoakan seseorang tu :) peace !

Joe_Hans said...

setuju dengan eddy... & jangan terlampau sayangkan org sangat.. nanti merana

Fixx said...

urm.. no comment

ekin alias said...

lg satu jangan sayang seseorang tu sangat2.. nt Allah kurangkan rasa sayang itu :D...

Btw,,i just follow yours :) wink3

Blogger bernama Zam ! said...

trlampau sygkan org dan org tu sygkan kita balik it's okay .

NIZAM said...

yeah. yeah.

we remember moments :))

DanieL AdiE said...

Ada...nak ke? Adie boleh email kat Zac...

Bg la email Zac..