Sunday, January 1, 2012

Lepas Ni Sekolah Lah Kan ??

Assalamualaikum -_-

Hey .. korang dah bersedia nak bersekolah ? hurmm .. ta tahu nak cakap , selalunya setiap tahun zac seronok je nak sekolah tapi tahun ni macam tak ada mood , maybe tahun ini zac tak bercuti dimana-mana ... CUTI YANG AMAT MENYERAMKAN !! ada faham ?

So , zac dah beli baju sekolah , kasut sekolah , buku sekolah and semuanya sekolah . eeee , geramnya tengok kotak pensel , beg sekolah .. huhu !! BOSAN ! , ok apa-apa pun saya masih pelajar an an ? so apa-apa pun sekolah tuh mesti ada dalam hidup sampai lah suatu hari nanti , belajar tuh perlu erk ? *soalan bunguks .


Buku Sekolah -_-


Mercun Semalam HAPPY NEW YEAR ! 

Tak habis-habis lagi facebook dengan new year , hehe . suka sangat komer ye ? semalam zac tak kemana pun melainkan duk depan lappy and kira masa nak new year , sampai masa zac and adik zac macam biasa ... lompat-lompat atas kusyen . hummm , kami menjerit kerna terpaksa ... sebab nak happykan diri sebelum bersekolah . sumpah CUTI MENYERAMKAN !! i hope , dan berdia sangat-sangat .. tahun depan tak terjadi macam ni . InsyaAllah .

SELAMAT KEMBALI KE SEKOLAH kepada kawan-kawan dari darjah 1 hingga darjah 6 dan dari tingkatan 1 hingga tingkatan 5 mahupun 6 . ok ? semoga korang hargai dan ingat jasa-jasa ibubapa yang dah beli buku and beg sekolah dan semua lah . syukur ... dan sekolah sungguh-sungguh , zac berpesan kepada diri sendiri dan korang semua , agar ... tahun ini , kita berlajar bersungguh-sungguh , pulun sikit ! ... azam mesti ada nak berjaya !! ok ? kata love Malaysia kan ?

tips* kalau mercun tak meletup , jangan gatal tangan nak pergi ambil balik !! 

p/s : hope guru-guru tahun ini tak garOng .


8 comments:

CekbOlat-bOlat said...

woii.. byknyee mercunnn..

nk raya ke hape ni??

slmat kembali ke skolah ye dik ^^

aRry ReNnwooD said...

owh..slmt kmbli smula ke skolah..abg ary pun dh kmbli ke kolej..tp kmbli msuk class blik..hehe..

Areed Amier said...

HAHa , yeaa .. Welcome back to School =.='

Gen2Merah said...

heee.. selamat kembali ke sekolah ye.. Insya Allah guru2 takkan garang2 punya.. ehe

AmirahSM said...

ni cikgu grang dtg =)

Nurul Ainaa said...

kita pun sekolah gak. hehehe

Blogger bernama Zam ! said...

happy back to school adk !

H.J said...

guru garang la best..haha