Saturday, January 14, 2012

Cuti Tanpa Homework !

Assalamualaikum ..

HOHO ! hari ini hari sabtu , hurm .. tak ada keje sekolah and rasa macam tak best lah skip hari nak update ni , tak tersusun blog saya dibuatnye , ok ok . kalau tak ada homework selalunya memang best tapi tahun ni entha kenapa , homework tuh jadi peneman hidup cause dia memenuhkan masa saya daripada saya buat benda yang tak berfaedah .. #ecece .

Ok , nampaknya saya macam tak ada mood nak berkata-kata , so title jadi begitu dan saya bahasakan diri saya 'saya' . #mepek .

tetibe ada love --'


Kesian kat my friend yang duk send send mesej kat phone saya tuh . tak ada kredit lah kak pe'ah !!! ok fine , kalau korang nak text nan saya , bagi saya duit .. saya topup :P lalalala ~

Sekolah tahun ni macam best jaaaa tapi guru english kami lebih merepek dari mengajar . sumpah !! bukan nak mengutuk . tapi an , heheh . buku tak bawak punye hal .. dia merepek 1 jam and kami hanya ada masa 1 jam lagi coz ada 2 masa satu subject at 1 week rite ? tapi tak pe la . patuh dia ajar zac tak faham la ~ biar cikgu MELAYU ajar ENGLISH lagi .. bawu zac faham --' #storylaridarititle

And , pagi-pagi ni saya tak buat homework , bangun pun pukul 12.30 tapi solat subuh ok ! #kelam . then tadi tetibe ada biawak masuk rumah , my mummy cakap . kalau biawak masuk rumah tuh petanda buruk so i hope benda-benda buruk ni dijauhkan dan keluarga zac dilindungi Allah dan sentiasa dilindungi Ameen ~

p/s : Studying: The act of texting, eating and watching TV with an open textbook nearby (:

4 comments:

Fixx said...

untung ler cuti dpt rehat panjang

CekbOlat-bOlat said...

jgn fkirkn sgt petanda tu.. tkut jdi betul2.. >_<

kot la nk stdy.. ni kes overnight fB leteeww

Edy Fee said...

mcm mana la biawak leh sesat smp msuk umah..ish..slmt bercuti

Azhafizah[フィザ] said...

seronoklah xde homework..leh bersantai