Tuesday, January 10, 2012

Comelkan ? bukan Fizo Omarlah !!

Assalamualaikum ..


eh eh , bukan Fizo Omar kayh ? (:

pagi-pagi lagi zac dah on9 , wahh !! dah berapa hari zac tak update ni ... buzy-buzy , student kan ? hehe . piss .   so, pagi-pagi on9 dah nampak budak-budak update status termasuk status dari 7 jam lagi . hiuuuw ~ terbaca status dari kawan facebook zac , sekolah sama nan zac . mereka HOT , tak macam saya , saya tak HOT ^^


ok ni lar status budak tuh . eh budak ke ? hiuuuw ~

Sumpah , 100% tolak . jup jup , nape budak HOT suka rendah kan diri erk ? *sesetengah (:
Ok ta kisah la apa-apa pun , tapi budak cun and nsem , memey suka update gitu-gitu .. #menyampah .
Dan , wan mukmin (: pakcik ni HOWTT ~ , friendly gituh . nama je kawan fb , tak pernah bertegur un (:
Biasalah budak HOT , budak yang tak HOT yang mesti tegur annnn ? (: pissss !


Kan aku dah cakap , dia friendly .. HOWT tak HOWT dia kawan .. *harap tak salah (:
Then , aku tak penah nampak dia kat sekolah , dia sesi pagi aku sesi petang *tahun lepas (:
Maybe , dia dah habis form 5 #tahunNi , entha kemana .. haha . and photo-photo ni , dicilok sahaja :P

Ok , lelaki yang smart bukan dari paras rupa , lelaki yang digilai bukan dari HOWT nya , ingat k ? gadis pun sama . *pakai tudung tapi hati dia .... err ~ what the shark ! haha :D last sekali , facebook beliau di sini : 


So kalau dia ada baca , *bajet la blog aku femes . selamat berkenalan. toink-toink #mepek ! lalalala ~ nak mepek apa lagi ni ? ok last photo nak publish kat blog (:

#sorry bro , gambar kau aku cilok untuk buat entri hari ni (: HAHAHAHAHOHOHU (!)

wan mukmin, friendly entri

friend friend friend friendssss (:

Last photo , siapa kat dunia ni tak ada kawan kan ? *hargainya
Siapa kat dunia ni yang tak suka berkawankan ? (:
Mereka sangatlah sweeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet #jeles tahap dunia :3

Nasihat Untuk ParaBlogger (: 
*penuhi otak anda dengan benda remeh-temen sekiranya tiada apa apa untuk diUpdate #sekema HAHA (!)

p/s : Dont forget your friendships because you're in a relationship *HAHAHA (!) LOL ~

4 comments:

ila said...

dalam bnyk2 pic nie ade ke yg nama zulkarnain..

macam pernah nmpk la..
tp x pasti.
hehe.

Edy Fee said...

byk kawan la best,hehehe hurmm rumah hampir sama je semua

aRry ReNnwooD said...

best frenz forever..hihi

CekbOlat-bOlat said...

kwn ke? msuh ni? xpaham betul =="
ke ko kecik hti ni dik sbb die tak tgor ko? hekhekhek

meh add aku.. kite borak same.. muehehehehe