Tuesday, January 31, 2012

Full Time Here :)

Assalamualaikum .. oleehh ! #tetibe

Hey korang, Buat apa je cuti raja hari tuhh? Cer bagi tahu. Hehe. Ok before aku merepek, Ni haa kak senah nak bagi tahu, Hari ni punye cerita yang kak senanh nak merepek ni. Cerita beberapa hari lepas taw. Berapa kurun lah lamanya , Disebabkan saya dato' , Ececec . Buzy je buat homework yang ditangguh menanggguh menungguh tuh. Aktiviti kat school pun boleh tahan, Jadi malam ni macam free sikit lepas je taip nama budak-budak KRS sesi petang, Officially aku setiausaha so ehem ehem here (:

Ok kita mulakan dengan perkhemahan yang agak memalukan tapi sokey lahh. Zac ada inform kat pakcik pakcik and makcik makcik yang baca blog zac last hari tuh yang zac nak buat kempink punk pang kan kan kan? So korang pun dah tahu kat mana, HAHAH ! ok fine yang mana tak tahu, ianya hanyalah dihadapan rumah bersama kakak, sedara dan adik seperjuangan aktiviti bodoh kami. Disebabkan duit tak cukup duk beli krim fair and lovely, saye just bajet beli ayam sekoq and panggang. Okkkk ^^

Bunyi dia macam ahakss tapi aku ni gempak gempur tapi my brotherrr yang first tuh yang pasang bara semua. Hehehe. kesian dia hitam kene arang, lalalalal . Ok gambarr semua zac upload esok lah. Lepas tuh, Pagi esok tuh kami pegi Cameron Highland. Bajett dicover kuvur oleh my parents of parentozz lah kan? Sape lagi. And my brother yang kedua. Dia baik hatiii wo, Ok ok. Ni mampos kalau dia dapat tahu, kembang segala lubang. Wihiiiiiiiii =)

Ok, Nama jee duk Perak. Pahang tuh dekat nan Perak an? Salah erk? Arghhh !! Pape lah keen? Yang zac tahu zac baru je 3 kali pergi Cameron so sekarang ni Cameron dah sejukk weyh. Kalau pergi kompem menggigil macam baru lepas mandi kat sungai waktu pagi. HAHAH! Walaupun aku tak mandi waktu tuh. Hehehe. Then, Abg saya baik sangat nak belanje macam-macam so apa lagi ken? HABISKAN DUIT DIA !! Termasuk syiling yang ada di celah gigi. Wihiiii !!

Mamat jerawat ni kelam bajet muka skin nak pakai fair and lovely
my mummy cakap, nak naik remaja memey ginih ginih. So Fineee lahhh :)

Ni tak cukup kaki dah nak naik lagiii. Gatall menggunung .

Im just excited, Kenapa kau tak puas hati tgk jerawat aku? 

Before ke ladang tea ni my mummy berhenti kat satu kedai Nepal beli my kasut cause nak dekat putus
Yer laaa. Saya kan kanak kanak riang, Nak lari lari ..
So Harga kasut ni RM 12, CASH OK !! So aku bangga . Wahahaha
Tetibe nak turun bukit ladang tea tuh dah jadi mcm ni . smpi rumah OVERR !
MELAYANGLAH RM 12. Better topup, Kenyang Messageee nan makwee. HAHAHA

Ok normal lah ta pakai kasuttt, Minah salleh tengok aku bajet nak kiss kaki aku yang sexy tuh :P

Ok done !! Rambut saya baru lepas potong so skema plus sakai. Then jerawat makin banyak and dalam proses penjagaan muka yang murni dan suci. Rimas pakai krim, Tambah minyak kat muka aku adalah..! Baik solat five waktu, muke bersih tanpa minyak, Badan cergas, Pahala pun dapat :DD HAHAHA . Mepek sudahhh. Next photo maybe gamboo Kem and gamba apa ek? Ahhh. Tunggu je lah kalau i rajin update. Wihiii. Kbyeee.

BICARA FACEBOOK SAYA YANG SAKAI :






Friday, January 27, 2012

Eatinggg!

Assalamualaikum .... siapa suka makan? *angkat kening*

Hello hulaaa. Malam ni zac ada camping dengan kakak zac, Oh yee tak lupa juga dengan cousin and adik zac. Kami dah siap-siap beli ayam seekor, Kobis, Salad, and macam macam lah. Tak sah kalau ta EATING ! hahaha. untuk photonya zac akan update esok. Oh yeee. nak tau tak kami camping kat mana?

 DEPAN RUMAH

Ok pliss jangan ketawa, ini disebabkan takut dan jimat kos. Hahaa. Ok, korang dah makan keee? ni zac melaut sebenarnye ni. Zac asyik makan and makan. Badan pun dah naik genduttt. Malu nak pakai baju yang fit fit. Cause dah ta muatt. Hukhuk. Tapi ta lah gendut sangat ok. Ada gak perempuan nak rapat. Hahahahahah. Ok korang cara makan macam mana errk? Zac cara makan macam keling :)) I LOIKE ! and I can't stop eating !! <3

i can stop !

Then, cara makan ni kan. Penting tauu. Kalau tahu makan je baik tak payah kannn? So cara makan yang betul adalah dipanggil SOPAN !, kalau kat Hotel or majlis tertentu makan ikut dannn kau je memang seram la! Hari tuh zac pergi satu majlis tuh, entha lupa majlis apa. Tapi ikut my dad lahh. Ada orang tuh makan sotong tercampak kelantai. Hahah. Like zac lah waktu pergi KL dengan family hari tuh, Adik zac makan udang tercampak kat lantai. Hahah so jangan gelabah cause makanan tuh masuk kat mulut kauu jugakk k ?

Ok before makan kita kena baca doa kan kan kan?? So makan lah seperti sunah Rasulullah S.A.W. , kunyah tuh 44 kali. Baru lah dipanggil sweet. And tak kira perempuan atau lelaki, makan biar lah nampak sweet, Sexyy . hahah . macam ni !

Photobucket

Sapa ta tergugat kalau aku makan macam ni !! Hahah AWWW !

Zac

Bukan macam niii ! Makan berdiri pastuh senyum ikut dannn jee ! ayo ~

Gambar yang last tuh memang lah tidak sopan, Macam kambingg but kakak zac suka diaa. Hahaha. Ok cara makan ni sangat lah penting untuk dididik dari kecil cause makan ni normal !! Siapa yang tak nak makan? Siapa yang tak pernah makan? habaq maii !! Hahaha. So makan lah dengan tertib!

Sabda Rasulullah s.a.w: "Akhlak yang buruk merosakkan amal seperti cuka merosakkan madu."

Makan jugak kena cermat, Berhati hati, kalau ikut suka masuk kat mulut. Tercekik pulakk nanti. Biar slooww asalkan selamat :)  Then, lepas makan tuh, Bagi yang dah makan guna tangan and bukan sudu... Boleh lah isap jari-jari korang tuh before basuh tangan. And dekat pinggan tuh biar licin. Jangan malu buat benda macam ni.. Bukan buruk lantak atau apa, Kita tak mao membazir. Shilaxx !! Kalau korang maluu. Tak payah Lunch or watt dekat hotel or kedai yang bertaraf tinggi. Warung ke kedai mamak pun dah ok! Sedapp doee ! slurrpp :)

Ok sampai disini sahaja zac dengan gediknya menasihat. Sajee nak nasihat nasihat ni, Kadang-kadang nak jugak jadi orang tua. Kan kan? K Byeeeeee.

p/s : Jom Makannn !

Thursday, January 26, 2012

Untitled

Assalamualaikummmmmm ...

 " SAYA TAK SECOMELLL AWOK "

Haluu haluuu korang , gila dah lama zac tak update cause halu bulu holiday with my sister . tomorrow kami ada camping depan rumah . hahaha , konon nak ikut gaya si Hafiy Haikal my friendddd tuh :P ok ok , esok kami tidur kat luar rumahhh . bukan kene halau errk . tapi kami dirikan khemah and panggang ayam dekat luar jugakk !! ok ok berhenti melautt . disebabkan entri kali ni jugak untitled . aku nak mepek jupp .

Sakai kannn aku , kata HALU BULU HOLIDAYY soo jom sakai kan diri selepas bangun tidurr . happy sunshineee gituh . hehe , aku nan sis aku mula lahh gila gila , kata tidur seblik kan . eh eh , kiter da besar pun tidur seblik . sukatyyyy lah !! hahaha . kk jum layan photo bawwuuu bangun tidok ! #tak faham + mepek = :)

DELETEEEEEE !! hahaha

look like im julinggg @_@ wok wok !

membabi butan dan kelaparan .. wihii ~

gula gula pewangi mulutt . arrrrrr ! hhaha

tensyeenn . 
" kelemumur akan berakhir 2012 ?? bagai mana dengan rambut saya ?? "
" kembalikan uwang saya " HAHAHAH !

Eh , hodoh gilaa kan ? lantakkk laa muka saya . bukan awokk ! lagi pun saya tak secumel awkk . hahaha , thenn sayaa syukur ada mukaa mcm ni . Ok why my kakak photo ta deee kat sini errk ? nanti nanti jee la zac letakk . esok koddd . ok ? HAHA ! kbyeee. daaaa :)

p/s : sayang kamooo kakak <3

Monday, January 23, 2012

Title Is Title !

Assalamualaikum ..

Dah lama zac dah tak updatekan? Hurm.. enthalah , nak merepek kat sini pun zac tak tahu, selalunya kalau ada cerita or gambar apa-apa baru lah zac gatal nak share kat blog ni, now cuti pun tidak. my dad tahun lepas memang tak ada projek lansung. tahun ni, hope dapat. amin ..

So .. zac rindu nan capital A :'( semalam ternampak dia komen kat status kawan zac. Ya Allah, rasa nak berjurai air mata but stedy la.. lelaki kod, fine pastuh miss dekat my gurl gurl yang now ada kat kedah. semalam dia gy thai shopping, dia kata dia beli baju entha berapa helai. sunglass and dua jam tangan. i hope jam tuh tuk i lah. heheh . waiting lah pape pun, nanti kalau dpt jam tuh. zac mula lah kecoh kat blog ni. hummmmm.

Ok, hari ni maybe nak ikut my dad pergi cameron, nak snap snap lah kononnye. entha jadi ke idok. ni haa. zac tetiba bangun dari tidur, subuh terlepas. cause semalam tidur lewat. sakit perut lah harini. hope korang sihat sihat jeeee. tak macam zac, asyik fikir tentang orang but orang lain? =.=''

Zac rasa zac nak selesaikan semua benda, betul kata my mom.. jangan terlalu sayangkan orang dan terlalu ramai sayangkan orang. nanti diri sendiri yang susah. fine, i try esok esok hari. and disebabkan post ni merepek title nyerrr. zac bebas cerita macam macam rite? haha. oklah, nak sambung tidur. kang bangun balik. bubye... *hug*

p/s : we don't remember days, we remember moments ♥

Monday, January 16, 2012

Soalan Memerlukan Jawapan !

Assalamualaikum ..

CUKUPKAH AMALAN SAYA DAN ANDA SEMUA SEHINGGA HARI INI ?!

tiada jawapan untuk soalan diatas . USAHA (:


p/s : takut , fikir , ingat .. mati . mesti takkan buat jahat and sentiasa buat baik (:

Sunday, January 15, 2012

Just This (':


Assalamualaikum .. ♥ read this :'(

RANDOM + COPY = Just This :'(
i want things to be back the way they used to be :'(
why did you changed ? :'(
a million words would not bring you back, i know because i tried :'(
neither would a million tears, i know because i cried :'(
while i was holding on, all you did was let go ♥
if you love me so much, why are you walking away !!! :'(
it's hard to pretend that you love someone when you dont, but it's even harder to pretend that you dont't love someone when you really do ♥
as soon as forever is through, i'll be over you ♥
i know because relay are like glass. sometimes it's better to leave them broken than try to hurt urself putting it back together ♥
lf you love me, let me know !! but if not , please gently let me go :'((
trying to forget someone i love , is like trying to remember someone i've never met :'(
looking back, i have this to regret, that too often when i loved, i did not say so ..
better never to have met you in my dream than ..
to wake and reach for hands that are not there :'(

Capital A ♥ thanks so much cause .. hurm :'(

#i really MISS u :'(

p/s : ♥ 

Saturday, January 14, 2012

Cuti Tanpa Homework !

Assalamualaikum ..

HOHO ! hari ini hari sabtu , hurm .. tak ada keje sekolah and rasa macam tak best lah skip hari nak update ni , tak tersusun blog saya dibuatnye , ok ok . kalau tak ada homework selalunya memang best tapi tahun ni entha kenapa , homework tuh jadi peneman hidup cause dia memenuhkan masa saya daripada saya buat benda yang tak berfaedah .. #ecece .

Ok , nampaknya saya macam tak ada mood nak berkata-kata , so title jadi begitu dan saya bahasakan diri saya 'saya' . #mepek .

tetibe ada love --'


Kesian kat my friend yang duk send send mesej kat phone saya tuh . tak ada kredit lah kak pe'ah !!! ok fine , kalau korang nak text nan saya , bagi saya duit .. saya topup :P lalalala ~

Sekolah tahun ni macam best jaaaa tapi guru english kami lebih merepek dari mengajar . sumpah !! bukan nak mengutuk . tapi an , heheh . buku tak bawak punye hal .. dia merepek 1 jam and kami hanya ada masa 1 jam lagi coz ada 2 masa satu subject at 1 week rite ? tapi tak pe la . patuh dia ajar zac tak faham la ~ biar cikgu MELAYU ajar ENGLISH lagi .. bawu zac faham --' #storylaridarititle

And , pagi-pagi ni saya tak buat homework , bangun pun pukul 12.30 tapi solat subuh ok ! #kelam . then tadi tetibe ada biawak masuk rumah , my mummy cakap . kalau biawak masuk rumah tuh petanda buruk so i hope benda-benda buruk ni dijauhkan dan keluarga zac dilindungi Allah dan sentiasa dilindungi Ameen ~

p/s : Studying: The act of texting, eating and watching TV with an open textbook nearby (:

Tuesday, January 10, 2012

Comelkan ? bukan Fizo Omarlah !!

Assalamualaikum ..


eh eh , bukan Fizo Omar kayh ? (:

pagi-pagi lagi zac dah on9 , wahh !! dah berapa hari zac tak update ni ... buzy-buzy , student kan ? hehe . piss .   so, pagi-pagi on9 dah nampak budak-budak update status termasuk status dari 7 jam lagi . hiuuuw ~ terbaca status dari kawan facebook zac , sekolah sama nan zac . mereka HOT , tak macam saya , saya tak HOT ^^


ok ni lar status budak tuh . eh budak ke ? hiuuuw ~

Sumpah , 100% tolak . jup jup , nape budak HOT suka rendah kan diri erk ? *sesetengah (:
Ok ta kisah la apa-apa pun , tapi budak cun and nsem , memey suka update gitu-gitu .. #menyampah .
Dan , wan mukmin (: pakcik ni HOWTT ~ , friendly gituh . nama je kawan fb , tak pernah bertegur un (:
Biasalah budak HOT , budak yang tak HOT yang mesti tegur annnn ? (: pissss !


Kan aku dah cakap , dia friendly .. HOWT tak HOWT dia kawan .. *harap tak salah (:
Then , aku tak penah nampak dia kat sekolah , dia sesi pagi aku sesi petang *tahun lepas (:
Maybe , dia dah habis form 5 #tahunNi , entha kemana .. haha . and photo-photo ni , dicilok sahaja :P

Ok , lelaki yang smart bukan dari paras rupa , lelaki yang digilai bukan dari HOWT nya , ingat k ? gadis pun sama . *pakai tudung tapi hati dia .... err ~ what the shark ! haha :D last sekali , facebook beliau di sini : 


So kalau dia ada baca , *bajet la blog aku femes . selamat berkenalan. toink-toink #mepek ! lalalala ~ nak mepek apa lagi ni ? ok last photo nak publish kat blog (:

#sorry bro , gambar kau aku cilok untuk buat entri hari ni (: HAHAHAHAHOHOHU (!)

wan mukmin, friendly entri

friend friend friend friendssss (:

Last photo , siapa kat dunia ni tak ada kawan kan ? *hargainya
Siapa kat dunia ni yang tak suka berkawankan ? (:
Mereka sangatlah sweeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet #jeles tahap dunia :3

Nasihat Untuk ParaBlogger (: 
*penuhi otak anda dengan benda remeh-temen sekiranya tiada apa apa untuk diUpdate #sekema HAHA (!)

p/s : Dont forget your friendships because you're in a relationship *HAHAHA (!) LOL ~

Friday, January 6, 2012

Homework English Pertama 2012


Assalamualaikum ...

Semalam , malam semalam .. berpulun-pulun otak zac buat homework pertama dari Mr.Gathan .. cikgu BI zac tahun ni , btw enjoy nan dia lah . walaupun ramai cakap dia garang , hehehee . sebab dia asyik tanya and tanya membuatkan zac takut *takut pun best ... erk ?

HAHAHAH ! . so homeworknya  kami kene buat dialog , berdua ... bersama-sama kawan yang dipilih sendiri dengan tajuk HOLIDAY ! .. so bawah ni lah dialog yang zac dah siapkan  malu sangat nak publish and zac yakin ada salah . sebab English zac memey low . abg johan cakap " im MalayLish , not EngLish " so zac bawak ayat tuh sampai mati . InsyaAllah . hehehe .

Jom baca and komen kesalahan zac dibawah ini ....

HOLIDAY !!!



Zac : Hi , Andy . Its's nice to see you again . where did you go for the holiday ?
Andy :  I went to Perak to visit my relatives there. How about you, Zac?
Zac : Oh, I did not go anywhere because my father is too busy with his work , i had only at home and study with my siblings, my mother after all not very well .
Andy : I'm sorry to hear that, does your mother have been cured?
Zac : Yes, my mother had recovered, thank you for concern. Did you have a good time in Perak?
Andy : Yes, i did. I also went to Pangkor Island, Perak. It's an island and Stunning beaches. have you been there?
Zac : No , i haven't . what did you do there ?
Andy : I visited some very expensive shops and restaurant . i went to a Restaurant Lollies Poly and take a boat around the island. i also went snorkelling and booking some souvenir at a famous shop there .
Zac : I'm sure you had the time a very fun filled with all kinds of activities
Andy : Yes, I did .
Zac : I hope I can go there some day .
Andy : You're welcome to come with my friends the next time Because I go to watch a performance artist from Korea .
Zac : Thanks you very much !

comfirm ada salah cer bagi tahu kat nerr ?

p/s : penah pergi Pangkor Island ?



Thursday, January 5, 2012

Zahir Or Zac ??

Assalamualaikum ..


Dulu zac sendiri yang nak dipanggil " Zac " , orang kata ... nama Zahir , memang tak ada kaitan dengan nama tuh , btw sapa kesah rite ? nama gelaran apa-apa pun boleh so nama ni , my sis yang saja-saja panggil and saya zac terbiasa dengan nama tuh , and bila nan sesetengah kawan .. terbiasa kan diri dengan nama tuh . jadi tahun ni zac keliru , betul ke sedap orang panggil zac " Zac " ataupun " Zahir " ?? di facebook zac just dapat sikit pendapat and hope dekat blog ni ramai sikit . hehe . but , i know la zac ni tak hot nak ada komen berpuluh kan ? hurm ... just komen and pendapat korang la .

Ok la , nak sambung tido ... AH ! maklumlah , da waktu sekolah ni ... update kene pagi-pagi , malam kang homework . pergi skul pukul 12.30 balik 6.45 sampai rumah 7.00 malam .. hehehe . mandi-mandi solat , makan and homework pastuh susun buku and gosok baju tidur . sumpah letih ... ok , so zac nak minta pendapat korang k ? thanks cause sudi singgah . bye <3

# Entri Skema Tak Cukup Masa ..

p/s : Zahir macam sedap , Zac macam glemer sgt . i glemer ? ouh plisszz . haha

Wednesday, January 4, 2012

Wordless Wednesday #6

Asslamualaikum ..


motif wat camni ?? pft .

p/s : sronok-sronok kabur kan badan tuh , konon sexy sgt la ~

Tuesday, January 3, 2012

Esok Sekolah !! ARGHHH !

Assalamualaikum .. school is very strange for me!! -,- ~!%^&*()

Esok sekolah an an ? ish ! ada yang hari ni pun dah sekolah .. tapi zac belum .. so pulun la dengan membalut buku , gosok baju , lap kasut , basuh kot , itu ini itu ini .. argh !! bosannye , pastuh tali leher lak hilang entha kemana . sat gi nak pergi cari .. so maybe zac akan jarang update doh .. hukhuk , sokey-sokey kan ? tumpukan pelajaran dulu ...

The real danger of chewing gum at school isn't being caught by your teachers ,.. it's being caught by your friends ... That moment when I spend the whole school year looking forward to holiday but once holiday arrives, I get bored. .. #mepek ! sekolah jeles dengan saya yang tengah asyik holiday ! ish !! sekolah pelik !

CAPTION YANG ENTHA PAPE !!


I really love it when my teachers tell me stories about their personal lives instead of teaching lessons.


Sometimes teachers talk too much like they can do it any better ! school ? -,-''


Teachers call it cheating, I call it comparing answers.


Dear school, shut up we just need a holiday and I like reading but not my school books !!

gambar-gambar agak sakai cause use mummy punye fon jerr  ... ini lah kerja-kerja yang paling membosankan .. pas ni sekolah . mohon dari atas sampai ke bawah ... GURU GARANG TAK ADA MENGAJAR SAYA ! hey .. kerja sekolah tak siap tuh standard la ... macam dia tak pernah kan ? hehe . *joke . k la . babai ~ na gi gosok baju pulak . tatatititutu ~ the two best days of school, the first and the last . betul ta ? hehehe

Daniel Adie : tugas pelajar adalah belajar !! 
Saya : Ok cikgu , maaf cikgu ...

p/s : I'm the type of person when it's holiday I want to go back to school but when it's school day I want holiday ^^

Monday, January 2, 2012

Berenang Itu Sexy bukan ?

Assalamualaikum ..

Hey !! dah makan ? hurm ... hari ni tak tahu nak update apa so saya nak publish photo yang baru diedit pagi tadi , korang reti berenang tak ? bagi yang tak reti .. belajar lah , guna pelampung dulu mula-mula , macam zac ... lama-lama ok lah , best wo berenang . so hari ni bukan entri tapi merepek . berenang tuh bukan sexy kerr ?

Ok , so biarlah gambar berkata-kata kan ? *Daniel Adie , hehe . jum tengok pastuh sudi-sudikanlah jari jemari itu untuk komen ..


peace , i love my lil bro so much ! ;)


candid , kakak snap ... tak perasan . ta taw tengah wat pe masa ni .


candid , waktu ni nak lemas . sumpah betul ok !


candid , waktu ni baru lepas basuh rambut .. shampoo . ehhe

p/s : kami suka sangat berenang ;)

Sunday, January 1, 2012

Lepas Ni Sekolah Lah Kan ??

Assalamualaikum -_-

Hey .. korang dah bersedia nak bersekolah ? hurmm .. ta tahu nak cakap , selalunya setiap tahun zac seronok je nak sekolah tapi tahun ni macam tak ada mood , maybe tahun ini zac tak bercuti dimana-mana ... CUTI YANG AMAT MENYERAMKAN !! ada faham ?

So , zac dah beli baju sekolah , kasut sekolah , buku sekolah and semuanya sekolah . eeee , geramnya tengok kotak pensel , beg sekolah .. huhu !! BOSAN ! , ok apa-apa pun saya masih pelajar an an ? so apa-apa pun sekolah tuh mesti ada dalam hidup sampai lah suatu hari nanti , belajar tuh perlu erk ? *soalan bunguks .


Buku Sekolah -_-


Mercun Semalam HAPPY NEW YEAR ! 

Tak habis-habis lagi facebook dengan new year , hehe . suka sangat komer ye ? semalam zac tak kemana pun melainkan duk depan lappy and kira masa nak new year , sampai masa zac and adik zac macam biasa ... lompat-lompat atas kusyen . hummm , kami menjerit kerna terpaksa ... sebab nak happykan diri sebelum bersekolah . sumpah CUTI MENYERAMKAN !! i hope , dan berdia sangat-sangat .. tahun depan tak terjadi macam ni . InsyaAllah .

SELAMAT KEMBALI KE SEKOLAH kepada kawan-kawan dari darjah 1 hingga darjah 6 dan dari tingkatan 1 hingga tingkatan 5 mahupun 6 . ok ? semoga korang hargai dan ingat jasa-jasa ibubapa yang dah beli buku and beg sekolah dan semua lah . syukur ... dan sekolah sungguh-sungguh , zac berpesan kepada diri sendiri dan korang semua , agar ... tahun ini , kita berlajar bersungguh-sungguh , pulun sikit ! ... azam mesti ada nak berjaya !! ok ? kata love Malaysia kan ?

tips* kalau mercun tak meletup , jangan gatal tangan nak pergi ambil balik !! 

p/s : hope guru-guru tahun ini tak garOng .