Thursday, December 22, 2011

Youtube Dah Jadi Macam Google

Assalamualaikum ..

Hey korang !! exceli zac ta ada pape nak update hari ini , now da pukul 10 malam , sat gy zac bertolak ke Kuala Lumpur .. my dad ada hal .. so dah abis siap-siap barang , now sempat lagi nak update memandangkan niat tak mo mis update kat blog ni . hehehe . now nak cerita about youtube pun yang dah gila macam google . kuikuikui , seperti yang kita tahu ... google dah tukar template rite ? now korang jom lah pergi youtube . ada salji weyhh !!


Dekat arrow tuh korang boleh tekan , sat gy ada salji keluar then korang boleh goyangkan cursor korang ke kiri and kekanan dan kemana-mana sahaja yang korang suka kat skrin video tuh .. nak tahu kenapa zac cakap macam tuh ? cause salji tuh akan bergerak ikut cursor korangs eolah-olah ada angin , btw i think la .. ni dah lama . haha , zac baru perasan ut ok wat ? i na share kan . daripada duk ratah petai depan tv tak wat pape . eh yeke ? no ok . hahaha


Ok last sekali , hati hati dengan V I R U S terbaru di facebook . memey cam sial . hahahha , untuk elakkan dari terkena and serabut profile korang tu pergi : Privacy Setting > Tag > Profile View > Enable , mashaAllah , terusknya manusia sekarang ni ek ? hoho , pape pun asalkan korang jangan terkena dengan virus macam in , tension doh . cuba tengok photo kat atas ni . hehehe . kesian abg shuko . huhu , sape shuko ? my friend . hehe . k lah . komen-komen . ucap terima kasih kat i . hahahaha !

p/s : malas na merepek pepanjang ~ KL i come !

3 comments:

Edy Fee said...

sempoi la...thumbs !!! mkin menarik la

CekbOlat-bOlat said...

salji? wahwah.. dri blog brslji-slji mcm minah sawit.. skrg google pun -_-

Joe_Hans said...

ekh...xpernah taular..hohohoh