Thursday, December 29, 2011

Sepatutnya Layan SAMA RATA !!

Assalamualaikum ..

Penah pergi rumah orang kahwin tak ? mesti pernahkan .. cuma korang tak pernah berkahwin je kan ? hehe . means , spe yang masih single mingle triangle tuh la . bukan yang dah kahwin tuh . huuu .. apa aku mepek ? ok ok .. lepas solat zohor tadi , sambil-sambil doa teringat blog ni . heyh rasa malas na update . sumpah tapi teringat ada photo yang mengedik kat bawah ni . sajooo snap waktu balik umah orang kahwin so tajuk hari ini seperti diatas sana . hahaha . ta lawak ok fine .

Kalau pergi rumah orang kahwin , mesti dapat gula-gula ke , bahulu ke , cup cake ke selalunya bunga telur rite ? hehe . zac nak khabo , kenapa kalau budak dia bagi gula-gula je ? kenapa orang tua dia bagi lebih ? hello !! sebenarnya kami lagi kuat makan dari makcik-ii and pakcik-ii . (ayat kelam) , pastuh ... tengok la kat bawah ni , dah jadi apa .... buang kat atas jalan tarr je !! ok geram -,-



huh -,- nobody's perfect <----- tetibe . HAHAHA !


See .. gula-gula ni tak berapa sedap dan tak menyihatkan !!

So , kalau DANIEL ADIE nak kahwin nanti , bagi sama rata . kanak-kanak bagi handphone .. makcik pakcik bagi telur sebjik . bunga-bunga tarak . !! HAHAH , kejam tak aku ? ok sangat kejam kan ? faham cikgu hamdi ? jangan diasing-asingkan . ini adalah adab yang sangat teruk . PILIH KASIH , bukan deypa nak makan sangat pun ... huh -,- .

p/s : aku sendiri tak faham dengan entri aku , Daniel Adie bila nak kahwin ??

4 comments:

CekbOlat-bOlat said...

erkk?? yg tu je? kahkahkah.. sbb awk pun nmpk cm bdak tecik jer =P

Cik Yatt said...

lawanye pic.

Joe_Hans said...

herm... yang tua dihormati.. nanti dah tua dapatlar...

aRry ReNnwooD said...

hadoii..hahaha..betul3..hehe..tgu daniel adie khwin dpt yg best2 dri mk cik pk cik dpt..wakaka..lol