Friday, December 30, 2011

Mohon Pada Yang Satu Tapi ..

Assalamualaikum ...

Sambungan bagi tajuk diatas ialah .. " Tak Salah Kalau Sesama Manusia Nak Membantu " hehehe . ok ok , zac ni baru dalam dunia iklan equal money tu exceli tak tahu ni bisnes namanya apa .. i just call SNC ... Says , Nuffnang , Churp-Churp btw , saya tak ada nuffnang :(( haram sangat , nak daftar tak boleh . y lah !! sumpah kalau siapa ada iklan nuffnang kat blog dia nampak macam femes la . ok ok , kita merepek sebenarnya .


Hikhok , tak ada churp-churp kan ? ok saya mengaku . jahill sangat , masih mencari macam mana nak dapatkan iklan kat churp-churp tuh , (malas betul nak ke google) , hikyok !! ok mohon korang click , tak susah pon , sumpah tak susah ! korang click semua link tuh dan pangkah . mudahkan ? ok , zac wish sapa click semua tuh dapat iphone . cepat click cepat . hehehe .


abaikan photo ni . pengguna berkata anda cute lebih daripada dia 


Ok , semalam zac dengar ada orang baca blog zac , sorang lelaki sorang perempuan .. mereka kata , umur saya 40 tahun sebenarnya dan gambar-gambar di facebook and blog saya ada tipu !! kalau korang ke fb perempuan tuh click sini and lelaki tuh jugak !! pergi maki dia .

>GIRL< ----------------------- >BOY<

MAKI MEREKA !!!

Next exam , kalau dapat 5A keatas , my dad baru belikan DSLR or Basikal Baru , humm . but zac lebih nak kkan DSLR , dari dulu lagi ... zac jeles dengan bapak sedara zac , asyik-asyik kalau datang rumah zac , saja  je bawak DSLR dia tuh but my heart cakap macam ni " alah , DSLR kechik " , and hati zac rasa tenang sikit so plis korang bantu ok ? click atas ... sekali satu link . kalau rajin pomot la . *tengah wat muka sedih ni ~

p/s : tak payah maki girl and boy tuh . haha , kalau tekan THANKS ok . muka deypa cun n ensem

3 comments:

iKhRam said...

hahaha
tak faham apa yg dibaca..
tp gambar tu comel..

ikan said...

baju mana? g pakai cepat. cekci sgt tue. hehe

yana lyana said...

happy new year :)