Sunday, December 11, 2011

Mandi Sungey ~

Assalamualaikum ..

Hari ni tak tahu nak update apa .. so zac update kisah dua hari lepas. 10 Dis . hehe , malam tuh Gerhana Bulan , hurm .. nak tahu , malam tuh zac rasa sebak gila hati cause teringatkan kenangan manis teramat manis .. semanis lolipop with Capital A . ecece , tapi betul la .. rasa nak nangis pun ada . ok ok .

So , hari tuh zac mandi sungai a.k.a. sungey hehe . sonok gila !! sungai tu baru 3 kali zac pergi , dia ada papan gelongsor taw , macam sunway lagoon . hurm .. best sangat-sangat , ta caya ? hah ! karang tengok gambar kat bawah ni .malu , muke zac sengal gila waktu tu . dah la banyak jerawat skarang ni :(( humm

Btw , zac dah reti berenang . hehe , nak tahu satu tips ? kepada mereka-mereka yang masih tak reti nak swim-swim tu .. korang guna lah pelampung dulu, sokey .. tak payah malu . belajar mengimbang badan .. sonok kalau dah pandai berenang ni , rasa macam diri kita terbang ... fuhh . hebad kan ? ta teringin ke nak belajar .. hehe .



So , gambar yang first tadi , my bro (third) nak ambil makanan .. hehe , see . smile die , cam pape je .. haha , and gambar yang kedua tuh pulak dari kiri , abg zac (third) , abg zac lagi (second) , adik zac and zac pastuh gambar seterusnye gambar ayah zac and anak-anaknya .. sorang perempuan berbaju merah tuh cousin zac ok ? bukan adik beradik zac .. ok , yang gambar yang terakhir ni .. cuba korang tengok sebelah kanan .. nampak macam papan gelongsor an ? kat situh paling best main and yang dah tengelam tuh lah zac . hahah , kelemasan .

Btw ni candid photo . sumpah tak perasan my bro snap . hehe . and about mana photo-photo yang dikaburkan tuh , korang jangan lah wat mulut lak ek ? ta der pape . cuma aurat yang ta mo zac showkan kat blog zac ni . ok ? and tempat ni jarang orang datang so senanglah kalau nak menyalin pakaian . hehe~

Sekian lah ek ? hehe . best .... kat Ulu Chemor , Perak !! best gile beb !!!

p/s : nak mandi lagi nanti :D

1 comment:

Kim Hyun Arry said...

wahhh..msti best kn mndi kat sni..teringt sehari lpas masa arry ikut g kem kt ulu yam slngor mcm nie gak air dye,,pergh..tmbh lg dgn aktvtiti kem..hehe..btw kyte dh follow awk hrp awk dpt follow kyte k