Friday, December 16, 2011

Ini Pun Tak Nak Makan !!

Assalamualaikum ....

ayam + ikan yang dah kene makan oleh kucing aku sikit + nasi with whiskas

Waktu ni my cat tengah sronok makan . aku rentam and sempat nak snap wat entri untuk hari ni sebelum solat jumaat hahahahhahaa .. jahatnye aku :3

Hye !!! , korang ada kucing tak kat rumah ? dia makan apa ?? ikan goreng gaul nasi ke ? hahahah . yang itu memang lawak . kalau kucing saya dengar pun , dia boleh goyang kaki lagi sambil ketawa besar . malas nak borak banyak-banyak cause bagi saya ... janji wat entri an ? hohoho .

Semalam and hari ni , memang tak ada topic nak merepek ta tentu hala kat blog ni , btw nak share about cat zaman skunk ni ... pets la kan ? huh .. bukan siblings ok ! .. hurm , kucing korang macam mana hidupnya dirumah pun zac tak tahulah cause zac bukan serumah nan korang , tapi kucing zac ni bajet macho !!

Dari makan nasi dengan ikan goreng dah dua hari ke sadin 1 tin pastuh my mummy beli apa namenye tuh ... whiskas !! ha .. yang jenis apa tuh , dari yang keras-keras ke lembut-lembut .. lah susah sangat jom tengok photo bawah ni (my lil bro) ..  duta hangat whiskas Ipoh . hahaha :P

my cat lebih suka yang ini dari yang bawah ni !!

errr . dia kata yang ini keras . hahahahha . meeeiioow !


and tuan yang menanggung :((
kesian parents saya !!

lupakan pix budak gedik ni ~
lelaki ok , bukan girl . hahahah

Hah !! macam tuh lah kucing saya , so zac nak share .. korang jangan gatal tangan bagi makanan yang korang rasa lebih sedap dari makanan yang korang bagi at kucing korang selama ni maksud zac , bukan korang ambil makan kucing tuh korang rasa .. eiiiyuwwk ~ hahaha .

Then , now kucing zac dah makin kurus ... sabor je lah ... kan ? rasa nak sepak laju-laju kat pipi die tuh , dari gendut ke kurus .. nak tengok pix dia ? dia hanya mampu tidur sekarang ni !! err ~

nyenyak an dia tidurr .... tapiii !! cuba tgk yang bawah ni :P

ni kes bila aku jerit and kakak aku nyanyi kuat-kuat
aku geram nan die ni . ta no makan je !!!

dan aku tergelak .. pada suatu hari ...dia tidur cara macam ni . hahaha
yang pasti KUCING AWAK BOLEH BUAT ? ahahahha !!!!

Beb , yang mana sudi follow , yang mana rajin .. click iklan zac , yang mana baik komen entri-entri zac , zac cakap macam ni cause zac tak hot macam Daniel Adie , hurmmm ... ramai komen blog dia sekarang ni , sampai dia pun ta terbalas tapi korang jangan risau .. ni lah satu-satunya artis yang ta sombong :D hahaha . 

#tetibe lari pasal ni ... hahaha . kby


p/s : kucing pandai memilih !


6 comments:

dott said...

frankly said , kucing zaman sekarang ni memang demand . high taste :)

#hye owner blog :)

Farah Tuhar said...

huyoo kucing dye tidu mcam bersilat . hekhekhek

Joe_Hans said...

kucing saya, makan nasik bergaul dengan ikan.. seyes!!!!

Zac Rega said...

@dott hye si pengkomen . kahkahkah

Zac Rega said...

@Farah Tuhar hekhek ... mengedik kucing ni !

Zac Rega said...

@Joe_Hans hahaha . jgn manjekan die .