Monday, December 12, 2011

I'm The Lucky Person on Her Birthday

Assalamualaikum ..


Hello kawan-kawan , hari ini zac nak join contest yang agak pelik sikit . tapi hadiah , menarik wooo !! hope lah zac dapat hadiah tu cause seumur hidup zac join-join contest ni .. penah menang sekali je .. btw syukur la kan ? kali ni i hope dapat hadiah dari budak kurus ni . heyh ... kurus pulak dia ye ? ok ok . zac join contest ok ?!

Hadiah yang zac nak bagi adalah Cake . Cake yang comel-comel lah kan ? cause banner dia pun omey-omey .. hehe , and tujuan zac bagi cake ni adalah ... kakak kay ni seorang yang kurus so taste lelaki melayu ... suka perempuan yang standard-standard so akak kay makan cake ni . seminggu habiskan 1 cake dalam 1 photo ni seorang . and HADIAH NI MEMANG SESUAI !! kan ?

caption untuk photo atas ni adalah , see tak MAX kat atas cake tuh ? maksud dia .. MAX lemak untuk Si Budak Kurus ni . and number 1 tuh , zac wish ... blog akak blog yang SATU at hati hati blogger di Malaysia . ecece ... hahahha . happy birthday ok ?


tujuan saya hadiahkan , supaya akak pandai blogwalking kat blog zac nanti
hehhee . happy birthday lagi sekali ..

and ni cake paling sedap ... so nikmati lah cake sebesar ini berseorangan ok ?
happy birthday lagi untuk akak .

Apa ? korang nak join contest ni ? HAH !! baca mesej dari @Si Budak Kurus kat bawah ni ~

SYARAT-SYARAT :-
1. Buat entri tajuk "I'm The Lucky Person on Her Birthday" 
2. Copy banner kat atas dan link kan ke entri ini. 2. Letak blog SBK dalam bloglist korang. ( sebab kena ambil tahu apa-apa update, kalau terlepas, jangan salahkan pihak penganjur ) 
3. Hadiahkan SBK dengan satu gambar yang korang rasa sesuai untuk jadikan hadiah. ( Tak kisah ambil dari pakcik google tak. Edit ke tak. )

KEPUTUSAN :- 
Gambar siapa paling cantik , unik dan sesuai dengan tema, dia akan terpilih. Jumlah pemenang berdasarkan jumlah penyertaan. 

HADIAH :- 
Full-edit template by SBK. Template akan serupa macam SBK. Tak boleh demand-demand. Kalau tak suka, jangan masuk :-)


█║▌│█│║▌║││█║║▌





Contoh gambar seperti gambar zac ni ok ? hope korang join lah . akhir sekali zac nak ucapkan Selamat UlangTahun Kelahiran kat owner blog ni --> Si Budak Kurus <-- semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki , and semoga hati anda sentiasa happy ok ? itu sahaja dari zac , hehe . zac join contest ni ok ? papai .

Tarikh Tutup : 12 Jan 2011 ( 11.59 PM ) hehe .. cepat join cepat !!

p/s : hope menang . Good Luck for My Self untuk keberapa kalinya join contest :D

2 comments:

SiBudakKurus said...

huhu.thanks Zac join..dah follow sini sekali..comel kek tu!

Edy Fee said...

cntiknye kek...nak mkan pon syng

jom singgah my new entry @ http://edyfee.blogspot.com/2011/12/nak-tambah-saiz-ape-caranya.html