Saturday, December 17, 2011

HafizZainal's Contest - Senyuman Mahal II

Asssssssssssssssalamualaikum ...


HOHOHO , aku yakin gak nak join contest si mamat macho ni . eh .. malu kot nak join , ok ok .. reason aku malu cause kat atas ni banner contest tuh , see lah betapa macho nye dia .. malu ler kalau na publish photo aku dalam 1 entri , nanti kome banding-bandingkan lak . ayok ! malu deyh . hurmmm ... exceli aku teringin nak join contest senyum-senyum ni buat kedua kalinya selepas tewas dengan contest si mamat macho gak .. Daniel Adie . walatolawalaweyhhhh !

Ta mao bebel banyak-banyak kang jadi novel pulak kan ? sebab si apis ni dah khabo awal-awal dah , jangan tulis panjang macam karangan ok ? publish photo cepat-cepat jum !! . then , kalau sape nak join join tuh .. click banner kat atas ni ... baca syarat-syarat dia terus ok ? bawah ni pun ada syarat-syarat dia , sat gy baca ok ?





Ok , now time jawab soalan yang ditujukan khas untuk saya seorang . hahaa . kidding ...

1) saya rasa senyuman saya mahal cause , saya susah sangat nak senyum then kalau sekali saya senyum ... gigi saya mesti nampak , ta pernah ta nampak fastuh kalau senyum untuk snap photo pulak , lidah saya mesti nak terkeluar seolah-olah urat saraf lidah tuh rosak .. and org pun rase hidup mereka indah ... eh btul ke ?

2) saya berminat untuk join contest ni cause saya terbaca soalan yang terakhir yang ditujukan oleh Mr. Dentist kepada semua yang nak join contest ni a.k.a. saya seorang , iaitu " Apa 1st impression orang terhadap org yg pakai braces ? " wahh .. best kot soalan tuh . tuh yg membuatkan sye tertarik kau memang debom !

3) 1st impression orang terhadap orang yang pakai braces ialah Cute , Cantik , Dewasa , Menawan . and saya kompem , gigi deme-deme tuh nanti lawa and rata je . hehe .
sejujurnya saya tak tahu apa itu BRACES , saya terus ke Mr. Google and click image . hehe . then search . rupa-rupanya , pengumpul tahi gigi . so yaki yaki bum !!  ..

HAHA , malunya bagi tahu korang yang zac tak tahu apa itu braces , but sokey lah saye jujur kan ? daripada yang nyorok-nyorok kejahilan tuh . ta dapat pape pun , macam saya .. kutukan kompem dapat . kahkahkahkah , lalala ~


Bagi yang tak tahu , ni lah pengumpul tahi gigi tuh . huh , sumpah nanti saya nak pakai !!!! , budak ni nampak cute . mula-mula orang tengok muka dia ni mesti orang rasa pelik an ? hekhek .. k lah baii . so Hafiz Zainal , saya join contest ni dengan 99.9% saya ***** . tapi InsyaAllah kalau ada rezeki saya menang . hehehe . 

Markah Bonus :

FOLLOW TWITTER HAFIZ ZAINAL : @Hafizza1nal
SUBSCRIBE IT . YOUTUBE HAFIZ ZAINAL : Hafiz Zainal Macho Punye Youtube

Tapi jujur suara dia sedap weyyyhh !!! sama taraf dengan Anuar Zain , korang berani nak lawan suara dia ? aku tak lerrr .... jom lah join weyyyhh !!

Tag 3 Orang Budak Selalu Happy :

My Sis : Aida
My Friends :- Dila
My Idolaloli : Daniel

________________________________________________________________________________

SYARAT-SYARAT UNTUK JOIN CONTEST INI
________________________________________________________________________________

HAHA . entri tambahan lah ni , saja nak panjang kan . btw , ni syarat-syaratnya ok ? hekhek .

Buat satu entri bertajuk :- HafizZainal's Contest - Senyuman Mahal II 

Lepas tuh letak banner , nak copy banner ?? Click sini :- Hafiz Zainal Smard

Pastuh , korang linkkan terus ke sini .. ye kat sini :- HafizZainal's Contest - Senyuman Mahal II 

Yang penting , korang letak gambar korang yang senyum .. bukan marah ! tak kira gambar tuh berapa ramai ... walaupun 1 kampung duk p snap dalam satu gambo ... btw korang bagi tahulah mana satu gambar korang ok ?

Jawab soalan - soalan ini dengan ringkas . ta macam zac yang kat atas tuh , bhahaha . nak wat satu ayat pun booleh . jangan karangan sudah :P :

i- Ceritakan kenapa anda rasa gamba senyuman
anda ini adalah senyuman mahal ?
ii- Kenapa anda berminat utk join contest nie ?
iii- Apa 1st impression orang terhadap org yg pakai braces ?

Sebagai yuran kata si apis , korang follow sini :- FOLLOW CEPAT ! , like sini : LIKE CEPAT !!

Letak link entri korang kat entri contest abg apis tuh . kat mana ? kat sini lerr :- SINI HAH !

Lastly, Tag 3 rakan korang yang korang percayai . hahahha . macam biasa lah kan ? make sure mereka taw korang tag mereka-mereka itu #skema . cececece

Expired date : 10/2/2012 sebelum pukul 12 mlm , kalau tak dah basi . ta yah join . lalalala ~

                       70% - Gambar senyuman mahal
                       20% - Jawapan kepada 3 soalan tu
                       10%   ( Markah bonus ) 
                              - Share entry penyertaan korang
                                 kat wall FB masing-masing
                              - Share twitter - Hafizza1nal   <<--- HAFIZ ZAINAL
                                in your entry OR just follow
                              - Share youtube channel   <<<--- HAFIZ ZAINAL
                                 in your entry OR Subscribe it
                                 
Untuk maklumat lanjut , sila hubungi 1 300 Hundred 88 2525 . PIZZA HUTT ! hhaha . tak der lah . untuk tahu lebih lanjut . sila kemari : KAU NAK TAHU KAN ?

________________________________________________________________________________

# saya ikhlas tulis panjang-panjang , bak kata Nisa Kay .. SAYA SUKA MENAIP !! bye <3 sorry Hafiz Zainal .. zac kalau wat contest memang akan panjang cengini .. hehehe .



p/s : doakan saya . doakan saya . doakan saya .

14 comments:

Joe_Hans said...

semoga berjaya lar yer! :)

Zac Rega said...

@Joe_Hans gagaga . lalala . thanks ;)

CekbOlat-bOlat said...

gudluck ! pnjgnye.. n brsyrat giler .. haiyakk =,="

c'axoera said...

mahal eyh.....barapa mahal tu hehehehe

gud luck :D


http://ch000tz.blogspot.com/2011/12/aku-hanya-mahu-kamoooooo.html

Zuewairy said...

boleh menang ni.. ngeeeee ;)

Zac Rega said...

@CekbOlat-bOlat join jum .!!

Zac Rega said...

@c'axoera join jum !!

Zac Rega said...

@Zuewairy wohooo ! hope gituh ler ~

[k]o{q}i[n] said...

gud luck.. nice blog..

Dyla Chan said...

Hai.
Takde kene mengena dengan post ni . Okay name lagu tu Paradise-Infinite . Nape ? Gaya nak cepat je -.- kbai .

allysponti said...

good luck ;-)

Zac Rega said...

@[k]o{q}i[n] thanks ;)

Zac Rega said...

@Dyla Chan thanks ;')

Zac Rega said...

@allysponti thanks :)