Wednesday, December 14, 2011

Facebook Sekarang Mabuk !!

Assalamualaikum ...

Hyep , sekarang facebook dah lain gila an an an ? kalau korang perasan lah .. and dia banyak tiru laman social yang lain but apa aku kesah ? janji enjoy on9 ye dak ? ok ok .. hari ni zac nak share sikit peristiwa yang agak lawak . hehehe . lawak dia macam lawak yang kat sini tuh ---> Facebook dan Blogspot BERSEDARA ?! hekhek , baca lah ok ?


Ok so first tengok gambar diatas ni , Asyraf Acap ?? sape kenal ?? .. heheh . ok ok .. sapa nak add dia , click nama dia nuh and kalau nak tengok blog dia . click ni Blog Asyraf Acap btw tuh blog baru taw ? so follow lah dia okey ?! .. ok fine , gambar diatas ni ... Accepted Your Friend Request , zac memang jarang add orang so bila add , orang tuh approve , notification pun naik lah kan ?? tapi knapa dua kali ?!!
Hahaha .. lawak ta lawak ? maybe Asyraf ni ada klon dak ? hahaha . tak adalah kidding , btw itu lah facebook skarang ... makin di upgrade makin sawan , pastuh pengguna pun rasa tak selesa ... sekarang pulak ada demam LIKE ... tensyen eden .. hahaha . ok ok , now nak promote sikit orang yang zac add tuh . Asyraf Acap . kenali dia . smarrtt wo ;)


Pakwe Maria Ozawa .. haha , tak adalah . ok ok .. Asyraf ni orang Perak , sama dengan zac . tapi dia at Batu Gajah ;) zac orang Ipoh .. hehe so tak mau sembang banyak . korang add dia , sekarang dia nak naik HOT , hehe . dia tak sombong so photo kat atas ni zac bukan main cilok je . zac dah mintak kat tuan tanah nak . ok ?


Ha .. picture ni zac cilok cause zac kata zac mintak satu je . hahaha . apa aku kesah ye dak ?


About Asyraf :
╔══╦═╗──────╔═╗╔══╗
║╔╗║═╬╦╦╦╦═╗║═╣║╔╗╠═╦═╗╔═╗
║╠╣╠═║║║╔╣╬╚╣╔╝║╠╣║═╣╬╚╣╬║
╚╝╚╩═╬╗╠╝╚══╩╝─╚╝╚╩═╩══╣╔╝
─────╚═╝───────────────╚╝

.:: Single(✖) Taken (✔)
(●̮̮̃•̃) (●̮̮̃•̃)
/█\ ♥ /█\
|| .....||

:: Asyraf | 15 | Batu Gajah ,Perak ::
:: Nice To Meet You ::
:: DO ADD DO TALK ::
:: Follow me on twitter https://twitter.com/#!/Stupy_dupy  ::
:: Follow my blog http://mrcrazydiary.blogspot.com/  ::
♥ ♥ ♥ ♥ ♥
Relationship Status : Married to Intan Nur Anis
Anniversary : 31 August 2011

p/s : sorry , merepek sahaja hari ni . ta ada benda nak update . nak penuhkan entri . camnilah .hahaha

5 comments:

Dee said...

ehh mmg org nama asyraf, nama glamer akan jadi acap ke... anak akak pun nama asyraf jgk.. nama glamer pun acap.. tp sbb dulu time kecik2 dia tak reti sebut nama sendiri asyraf, pelat jadi acap... gitu ler asal usul nama glamer 'acap' anak akak tu... hehe.. (kisah benar ni yer..)

Zac Rega said...

ye la kot kak Dee sebab ramaiyg gune name cam tuh . hehhe ...

ikan said...

eh ..orang ipoh ieye ..? sme larr kita. :)

Zac Rega said...

@ikan ye sye org ipoh . hehehe .

Sabrina said...

Asyraf tu comel..but dh b'punye..huhu..