Tuesday, December 13, 2011

Facebook dan Blogspot BERSEDARA ?!

Assalamualaikum ..

WAH !!! zac tekejut tengok Stats blog zac hari ni . korang .... pelik gila babat skunk ni , haha . so apa yang zac nak explain adalah .. facebook and blog korang memey ada kaitan !! so berhati-hati okay ? berhati-hati untuk apa pun zac tak tahulah . hahaha . btw , nak share SS yang zac dah snap secara hebad .. jom ~


 Ok , yang ini zac ambil dari facebook zac so korang tengok lah ... Studied Bachelor Of Dental Surgery (BDS) At Faculty of Dentistry Alexandria University and nampak tak yang Lives in tuh ?? Lives in Alexandria , Egypt . hahaha , ni kes penipuan yang sangat besar !! sebesar lubang babun yang zac terserampak kat Ulu Chepor , Ipoh beberapa hari lepas . hahahaha . then korang nak kata zac gilakan ? coz gelak and gelak . cuba tengok kat bawah ni pulak ..

'

Well , my blog tak adalah hot sangatkan ?? hehe . followers pun 555 je . sedih doh , so sape yang nak follow ... sudi-sudikan lah diri anda click button follow tuh , tak susah pun . hehhe . tapi mana yang tak sudi , aku paksa !! haha . tak adalah kidding jerr . so nampak tak gambar kat atas ni ?? Malaysia tangga yang pertama dan Egypt , tangga yang kedua . tergelak aku tengok . hahahaha !! zac skunk tengah gila . hahah !!

Yang peliknya , macam mana benda ni boleh terjadi ? zac masih terfikir-fikirkan .. adakah disebabkan ... orang kat sana suka dengan penulisan zac ni . #pasan . hahaha , ok ok fine ... kalau korang tak percaya , now korang tukar tempat korang .. Lives In Indian . hahahha . tengok tahun depan macam mana , hehhee .

Ok ok , dah lah . ta mo gelak da .. aku berair air mata update blog hari ni , bukan sebab sedih cause lawak sangat . hahahaha . exceli hari ni tak ada benda aku nak update , so menjalar je lah kat blog sendiri . tengok-tengok nampak semua tuh , gelak guling-guling tahu tak . haha ... ok ok , bye . hahaha salam .

p/s : makcik pakcik kat United States tuh paham BM ke ? :/



18 comments:

c'axoera said...

follower ramai tapi tak truly follow pun apa makna kannn hehehe

http://ch000tz.blogspot.com/2011/12/tuessday-keje-itu-perlu.html

Nur Syazana said...

egypt?wah gila lah hot kat egypt ye :p

Asnida Ridzuan said...

Zac, saya tak faham lah ;'(

daudakpe said...

bagus ar....tahu xtahu ker mat salleh 2 kene juga stdy bahasa melayu kita yg di paksa stdy bahasa dorg 2 sampai terbelit lidah....ahahahah kalau di ikutkan malaysia nie negara yang terlalu ramai laman blog, dan terlalu ramai online FB,TWEETER DAN lain lain...famous negara kita nie..

Zac Rega said...

@c'axoera yup :D hehe

Zac Rega said...

enthalah @Nur Syazana ~ hahaha

Zac Rega said...

@Asnida Ridzuan alololo , ciannye die . baca byk kali . insyaAllah faham . hehe

Zac Rega said...

@daudakpe HAH !! yang ni zac sokong 100% !! thumbs up !! like sgt-sgt !!!

daudakpe said...

bagus ar 2,, biar mat salleh2 @ negara lain belajar bahasa kita, kita yg duk stdy bahasa omputih nie sampai nk terbelit lidahhh sama-sama ada kebaiknnya.....malaysia nie sebenarnya famous dri negara lain bab malaysia antara negara paling activated di dunia yg ada laman sosial xkira lah blogger, fb, twitter dan lain lain so go malaysia go blogger...hehehe

daudakpe said...

bagus ar 2,, biar mat salleh2 @ negara lain belajar bahasa kita, kita yg duk stdy bahasa omputih nie sampai nk terbelit lidahhh sama-sama ada kebaiknnya.....malaysia nie sebenarnya famous dri negara lain bab malaysia antara negara paling activated di dunia yg ada laman sosial xkira lah blogger, fb, twitter dan lain lain so go malaysia go blogger...hehehe

daudakpe said...

bagus apa blogger nie...maklumat nyak tp kita kena hati2 juga jgn sampai makan diri......

Zac Rega said...

@daudakpe huhu , banyak nye komen ,. yg sama lak tuh ., hehe . btw zac publish je . hahaha .

#btul2

daudakpe said...

ahahah sory zac igtkan td x terpublish komen bab2 reply balik...la lmbat publish rupanyer tp xper kan aku sokong blog ko.....maju blogger haahahah

Zac Rega said...

@daudakpe tpi sedih , ramai kate blog aku simple . haha

aRry ReNnwooD said...

fuhh meletop tuh..ahahaha..trbaekk arr smua thu smpai luar ngra..btw..kyte dh follow awk..awak dh follow kyte ker?..ahahaha

Joe_Hans said...

ok lar tuew 500+++ dari HJ baru 170++ hahaha... xkesahla, tujuan kita berblog nie yg penting...

Zac Rega said...

@aRry ReNnwooD hahhaa . dah dah .

Zac Rega said...

@Joe_Hans ok :D