Saturday, December 10, 2011

Contest My Top Referral by Amira Studio

Assalamualaikum !!!


Girl and boy diluar sana , jum lah join contest yang paling mudah ni , join je .. tak payah sediakan bahan .. yang penting korang rajin promote , zac first time join contest macam ni so bila zac join kan kan ? zac rasa macam diri zac ni cute pulak . hehe , korang nak rasa diri korang cute tak ? join contest ni jum !! click je banner kat atas ok ?

Nak join tak nak join , click dulu banner dia atas . ok ? pastuh kalau korang baca-baca bloh kakak ni best, korang join ok ? best wooo coz hadiah dia menarik !! nak tahu apa hadiah dia ? jum tengok kat bawah !!


HADIAH UTAMA 
*RM100 cash 
*FootDetox(RM20 each) tajaan dari FizzAsmara

HADIAH KEDUA 
*FootDetox(RM20 each) tajaan dari FizzAsmara 
*Vector Couple tajaan dari Firdani Love Story 

HADIAH KETIGA 
*Vector Single tajaan dari Firdani Love Story 

 CONSOLATION 
*Doodle untuk 3 pemenang Yasmin Aris

Kan ? Menarik kan ? so first sekali kalau korang dah kata benda ni menarik , sila click banner dia atas . CLICK JANGAN TAK CLICK !! cubit kang . kahkahkah .. btw , kalau korang ta klik memang korang rugi cause korang patut tengokn blog dia yang cute miut tuh . hehe .

4 comments:

✿Ummi Myra✿ said...

terima kasih kerana sudi menyertai contest yang dianjurkan oleh Amira Studio. Semoga ikatan ukhwah diantara blogger semakin bertambah erat, semoga sentiasa success dalam apa yang diceburi, salam ukhwah :) good luck dear.:)

kim heeruul said...

gud luck bro

Zac Rega said...

@kim heeruul tench ~

Zac Rega said...

@✿Ummi Myra✿ ok sis ;)