Saturday, December 3, 2011

Contest Menangi Template dari Wan Hazel (03 Dec - 10 Dec 2011)

Assalamualaikum...


comey tak ? CLICK BANNER syg ~

ok , zac join contest lagi .. rajin ta ? hehhe . ok now first time zac join contest abang Wan Hazel , serius zac minat 100% dengan blog dia . dia pandai menulis , suka share macam-macam , tutorial berlambak ... pening kalau nak tengok , so kita tak payah merepek banyak-banyak . zac nak join Contest Menangi Template dari Wan Hazel (03 Dec - 10 Dec 2011) . awesome !!


Wah ... abang wan belum edit pun dah nampak smart kan ? ok .. ni template dari abang wan dan kalau korang berpeluang untuk menang , dia akan pasang sendiri kat blog korang !! hebat tak ? mana taknya , pemenang hanya seorang sahaja . i hope sangat-sangat , saya menang . hehe . korang plis doakan k ?

Ok , template ni awesome sangat-sangat cause shoutbox dia atas header , untuk keselesaan pengunjung ke blog korang .. kata abang wan , hehe . dan ini bukan blogskin kejadah tuh . And , tajuk blog , gambar yang nak letak kat header , warna template .. korang boleh choose sendiri . that y , zac cakap awesome !!

so Syarat-Syarat untuk korang layak masuk contest ni adalah ...

korang kena VOTE abang wan , dekat satu contest yang dia join ... contest ni best , zac pun rasa macam nak join , tapi malangnya zac tak se-kretif abang wan . hehehe so click link dibawah ini untuk VOTE abang wan ok ?
-GambarContestAbangWan-

http://facebook.com/TAK.NAK.MEROKOK  " klik kanan (mouse) open link in new tab "

tak tahu macam mana cara nak undi ? senang je ... cara-cara seperti berikut .. 

 Klik like > Pertandingan fotografi>allow application>View entries>view more dan cari gambar dari Wan hazel dan VOTE.

nak tahu lebih lanjut . click kat sini ...


then , abang wan cakap .. " kalau Facebook korang tak leh masuk application tu..Korang leh cek kat HOME klik kat tepi home tu>Security>secure browsing> korang disabledkan k.. "

pastuh , korang copy banner abang wan kat atas tuh , buat satu entri yang bertajuk " Contest Menangi Template dari Wan Hazel (03 Dec - 10 Dec 2011) " pastikan korang linkkan entri korang tuh kat entri contest abang wan tuh tadi ok ? pastuh korang boleh tagged kawan-kawan korang banyak mana korang nak .. atleast kawan korang tahu ok ?

and hantar link entri contest korang kat entri contest abang wan kat blog abang wan .. dekat komen , pastikan bukan SPAM , nak tahu apa itu spam ? click sini --> " klik kanan (mouse) open link in new tab " APA ITU SPAM - WAN HAZEL BLOG .. pastuh , bagi sesiapa yang dah VOTE abang wan kat contest TAK NAK MEROKOK tuh , korang boleh bagi tahu dia kat komen , mayb sekali dengan link entri contest korang tuh tadi . coz setiap VOTE di fb tuh , abang wan akan tengok nanti ... untuk memenuhi syarat . kalau tak abang wan cakap " Kelayakan akan terbatal sekiranya tidak memenuhi syarat " .

Zac tag dua orang , sis zac dengan friend zac ... :


tamatlah sudah entri pasal contest abang wan ini , dengan ni ZAC DAH JOIN CONTEST ABANG WAN !! hurm , zac ni dah follow lama blog abg wan .. abg wan dah follow blog zac ke ? hehe . kidding , babai ~

p/s : hope menang , hope sangat-II 



10 comments:

Wan_hazel said...

Terima kasih join kontes Wan dan terima kasih jugak VOTE untuk Wan..Semoga berjaya mendapat cabutan bertuah dari cik random..ehehhe..peace..

miss dieb said...

nak masuklah

Joe_Hans said...

gudluck!!!

Kim Hyun Arry said...

Hi...aku nie bru lg kt blog..lme sbnrnya cume jrg updte..hehe...bz sgt dgn stdy..aku dh follow blog ko..harap awak dpt follow blog kyte k...Blog awk fun n mnrik..:D

Zac Rega said...

ok abg @Wan_hazel

Zac Rega said...

tench~ @Joe_Hans

Zac Rega said...

masuklah ~ @miss dieb

Zac Rega said...

InsyaAllah .. fokey ;) @Kim Hyun Arry

SiBudakKurus said...

jom join sini pula :-)
http://kay-akam.blogspot.com/2011/12/contest-im-lucky-person-on-her-birthday.html

SiBudakKurus said...

jom join sini pula :-)
http://kay-akam.blogspot.com/2011/12/contest-im-lucky-person-on-her-birthday.html