Friday, December 9, 2011

My First Doodle Is Girl

Assalamualaikum ..

Sekarang ni pelik , kenapa zac berat sangat nak update blog , sorry sangat-sangat .. zac buzy , kadang-kadang buat blog orang pun sekerat jalan . kesian deypa . hahaha . . hehe , fokey-fokey , nak cerita pasal doodle zac , tengok la ~


Ok , doodle ni zac panggil My First Doodle , sorry doodle ni ta ada hidung . hehe . thanks to sis Daniani and ustaz Keri Ikhwan , kak Daniani tuh tolong zac , dia wat tuto kat youtube , ustaz Keri tuh lak , dia ajar camne nak save kalau use Microsoft Office Excel 2011 ke gambar yang formatnye JPEG/PNG  thanks sangat-sangat .. dulu zac penah nak wat doodle ni , tapi selalunye tak menjadi ... biasalahkan ? give up .

But now , zac jeles tengok blogger lain ... pandai dalam dunia wat-wat kartun and etc ni . tambah-tambah template blog . fuhhh . hebad :D ada yang buat kartun yang sama dengan tuan kartun tuh yang sebenar hehehe . jeles taw coz mereka wat gambar profile facebook mereka . geram-geram . jeles-jeles .

So , insyaAllah , nanti zac nak buat yang lebih smard dari ni , and yang ini sumpah tak cute . comot kan ? ta ada hidung plak tuh .. hehe , butang tudung dia lawak an ? (kirer ok lah jadi) . hahaha , ok ok , itu je . nak cuba wat doodle lelaki lak lepas ni xD


5 comments:

Joe_Hans said...

kire hebatlah jugak nie...

Zac Rega said...

@Joe_Hans ta jugak :((

cycysyida said...

waahh !
bulat nye mate dy .

keri ikhwan said...

ustaz la pulak.. haha
cube buat lagi bnyak2 ...
konfem lg lawa

keri ikhwan said...

thnks! :)