Saturday, December 31, 2011

2012 : Happy New Year !!

Assalamualaikum ..

Walayweyh , dah masuk 2012 lak pulok , pastuh pmr ni makin dekat . ayooo , 2014 baru tak de -_- , i hate that .. so semakin bertambahnya angka tahun di dunia semakin bertambah lah masalah di dunia betul tak ? so untuk mengelakkan masalah , kita nyalakan kecerahan azam masing-masing , yang buruk kepada baik dan baik kepada yang lebih baik . hehe .

Kenangan manis di 2011 yang banyak saya alami termasuk cabaran-cabaran yang sangat best and teruk ! haha . akan saya rindui dan mengambil pelajaran itu untuk di bawa ke tahun yang akan datang iaitu 2012 InsyaAllah . Then , zac nak pasang azam jugakkan ? hehe . ok sementara tuh korang amim amin kan lah ye ?

# kurangkan Facebook
# rajin update blog simple ni ( 1000 F )
# rajin solat :P
# study everyday ( 2 hours cukup kut )
# sentiasa siapkan keje sekolah
# nak kuruskan badan
# tak mo bercinta
# simpan duit nak beli DSLR ( bOrjimat-cermat )
# ubah yang buruk kepada yang baik . InsyaAllah

Amin Ya Rabbal Alamin ~ .. sebenarnya nak tambah lagi satu --> Kahwin . AIP !! gatalnya dia . hehe . dah la tuh kut , type panjang-panjang karang korang tak mo baca lak . hehe ,so upload gambar berkurun lamanya yang dah di edit dan jadi baru lah kan (ok ta paham , baca byk kali balik) , last sekali . zac nak ucapkan HAPPY NEW YEAR !! kat semua kawan-kawan , guru-guru kalau ada , kawan blogger and yang sedang membaca sekarang . semoga korang panjang umur dan di murahkan rezeki pada tahun 2012 ini . ok ? Amin !

SELAMAT TINGGAL 2011 DAN SELAMAT DATANG 2012 ( SAD AND HAPPY )


alamak dah nak 2012 !! hehehe

p/s :zac akan rindukan 2011 dan akan cuba untuk membaiki kesilapan yang ada dari buruk ke baik di 2012 . LOVE !!



17 comments:

hawiz said...

selamat tahun baru 2012

SiKecilMirmO said...

Ahaaa... byk nya azam dia.. bagoslah.. yg pntg, bt yg terbaik okeh! smoga sgla azam2 tuh tcapai.. amin.. nway,happy new year! :)

amirnawawi said...

Perghh!! Semoga ko tercapai la segala cita-cita kau tu bro.. =)

eddy syrol said...

semoga lebih berjaya di tahun 2012 ye :)

fatyn izzaty said...

happy new year :)

fatyn izzaty said...

semoga tercapai !

Laurie Gina said...

I wish U to have a
Sweetest Sunday,
Marvelous Monday,
Tasty Tuesday,
Wonderful Wednesday,
Thankful Thursday,
Friendly Friday,
Successful Saturday.
Have a great Year.
HAPPY NEW YEAR

Rozuan Ismail said...

happy new year 2012!! semoga impian menjadi kenyataan

Fixx said...

selmat thn Baru 2012..
hope your blog will be success k.
selalu visit blog aku la k

..cik gugu.. said...

epy new year zac.. moga semuanye tercapai ;)

H.J said...

kurangkan facebook..?

Areed Amier said...

happy new year dude ~ !! :DD

peRmaTa_ aGamA said...

selamat tahun baru 2012..

m0ga tahun dan hari yg mendatang akan lbih bermakna n dredhai Nya..

~ sharing is caring..(^_~) ~

ZWAN SABRI said...

gd luck utk pmr.. semoga segala azam tercapai.. :)


MySuaraBlog: Drama 2012 Kini Bermula..

Edy Fee said...

all the best ye dlm thun 2012...hehe exited dh muke tu nak mulakan tahun bru.hehe

Azhafizah[フィザ] said...

selamat tahun baru 2012..moga tahun ini lebih baik.

CekbOlat-bOlat said...

cekcinye gamboo -_-"

gudluck SPM ^^ kn?

p/s: hri brmakna buat adk.. tu yg dmsukkan skli citer baligh.. kahkahkah =P