Pages

Thursday, November 17, 2011

Zac , kenapa BEG koe SENGET ??

Assalamualaikum ..

Sedih , malu and gembira .

Semalam hari yang paling zac malu dan hari yang paling zac gembira , apa yang gembira apa yang malu ? ok .. kita cerita yang gembira dulu .. semalam zac dapat keputusan peperiksaan akhir tahun lansung dapat tahu kelas apa tahun depan . so , zac naik satu kelas iaitu kelas M , kelas number 2 daripada 11 kelas . ok wat ? hihi . smile :D and kat sini pulak ada kesedihan ... zac balik-balik nak pegang phone , tujuan ntuk bagi mesej kat Capital A , yang zac dah naik kelas . tapi die tak balas . dia cakap tapi macam terpakse . sedih sangat . sangat !!

Ok , yang malunya ... adalah seperti tajuk kat atas tu , rasa nak nangis pun ada and hati debar-debar . haha , cerita dia macam ni . mum zac memang dah beli beg sekolah pada awal tahu 2011 hari tuh , but zac tak suke . beg dia bessssooor sangat . macam budak skema , then .. zac pakai beg lama adik zac . beg tuh dah rosak bahagian tempat betul tali sandang beg tu . zac ikat je . haha , macam GEMBELL tahu !

Pastuh .. semalam , zac masuk lah pagar sekolah macam biasa , turun dari kereta . budak perempuan yang lepak-lepak kat depan sekolah senyap jee . selalunya tegur-menegur . zac just pelik but senyap je and excited teruss je jalan untuk masuk sekolah . sampai kat depan surau , ada lah budak-budak lelaki AKA pak Haji kat depan tuh . pastuh sorang tuh tegur beg zac .. " Zac , kenapa beg koe senget ?? " , lepas dengar mereka ketawa ramai-ramai , terus zac pecut naik atas !! uuuwwaaarrhh :((

p/s : terlalu malu . cerita ni macam NGOK sikit


1 comment:

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

haha.. wat pe nak malu.. relaks2 sudey...

tahniha with ur result k :)