Thursday, November 10, 2011

Sekolah Petang ?

Assalamualaikum ..


korang cuba lihat , gelap je waktu balik skul .. so mane yang skul pagi , untung sesangat ! . hurm .. korang tahu , balik waktu malam .. kadang-kadang homework pun tak siap . bangun pukul 8.00AM gosok-gosok baju kemas buku pukul 10.00AM kena pergi dah . itu pun kalau zac bertugas . kalau tak pukul 12.00PM , balik pukul 6.40PM and kadang-kadang tiba di rumah pukul 8.00PM . hebad kan ? balik-balik mandi-mandi .. pastuh nak jaga gerai .

muke sengal 

yang pasti , kedai zac tutup pukul 1 (AM) lebeyh .. baru lah dapat menghadap komputer , blog pun tak update . nevermind la ... ni homework ? C+ lah jawabnya . so ini berkait dengan keputusan zac hujung tahun . amatlah menyedihkan . tak mahu tulis berapa A , berapa B and berapa C . malu kutt ~ . disebabkan itu . zac nak pasang azam awal-awal sikit sebelum azam yang lain pada hujung tahun 2011 ini . ececece ~


muke bosan                                                                                                                          muke excited

nak kurangkan tuisyen kat Pusat Tuisyen Facebook Sedunia tuh and kurangkan bersenang dan happy . nak menghadap buku and penuhkan masa dengan pelajaran . juz ambil beberapa minit untuk menghadap laptop / PC . (dalam phone leyh on9) bhahahaha ! yang pasti . tahun depan zac sekolah petang lagi -.-''

and bagi rakan-rakan yang menyalahkan sekolah yang mengadakan dua sesi iaitu korang di sesi petang .. and korang jadi Ngok . (macam zac lorhhh) . haha , bukan sebab sesi but sebab usaha dan kerajinan masing-masing , suka ke menghadap buku ? duk diam and ta ada bunyi rite ? baik menghadap MukaBuku . ada bunyi orang hantar mcj (chat box/IM) kat kiterr . haha . merepek . and last .. apa-apa pun menghadaplah buku itu . akhir nanti boleh BERJAYA !

p/s : serius tak best sekolah petang ! nasihat org jee . aku ta taw lagi . hahaha

14 comments:

Shah said...

alah siannye dye balik ptg..meh sini aku pijak2 badan tu bagi hilang penat..hahax~~jhatx, jahat x..

azam said...

selamat sekolah ye

Zac Rega said...

oi en. @Shah , ni kes keret , hahaa .

@Shah .. boleh gak , pastuh aku loncat2 blakang unk k ?

to @Shah gedik ~

Zac Rega said...

uk . thanks ~ @azam

Shah said...

hamboi melampau na loncat2..patah tulang blakg nie kang

rainyscream said...

g sekolah tuuu. hihii XD

Blogger bernama Zam ! said...

penat ye dik? biase la ..nak pandai kan .

farot said...

penah rase skolah ptg 8 thun lps.... fuhhh penat gilerrr

Zac Rega said...

haha sukaty lorh en. @Shah uiii ~

Zac Rega said...

yelah @rainyscream .. x keje agy XD

Zac Rega said...

hahaha yolah en. @Blogger bernama Zam ! uii ~

Zac Rega said...

huhu tahu tak per . letih kan @farot ?

Razil Tahir said...

huuuuu..
busy nyer...
sabar jer la... :)

Zac Rega said...

tengah sabar pun wahai @Razil Tahir HAHA :D