Tuesday, November 1, 2011

Sedih Tul !!

Assalamualaikum ...

PERHATIAN !! POST INI MEREPEK ! hahaha . aku pening duh baca lepas aku type . kk , jum baca .
* aku tak mo dia hilang . sape ? abang angkad aku . uk-uk , jum baca , dah kirer faham sikit lah tuh kan ? wah ni tulisan cikgu ke ni ? guna PEN warna MERAH ! hahah . kk

Hurmm .. dah berapa minggu ni , banyak yang aku ingat pasal dia . sebelum tidur , bangun tidur , termenung and bila-bila je . kadang-kadang ... aku nak makan pun aku ingat dia padahal hidup dia dengan aku jauh beza and tempat tinggal yang jauh . Hurm , korang nak tahu dia siapa ? He is my step bro . serius sembang , sejujurnya ... kakak aku pun cakap , aku dah macam kaple dengan dia but WTF ! I'm Not Gay !! . Serius sembang , tapi kalau korang dapat hayati betul-betul .. mesti korang akan faham .

Dulu selalunya dia buzy , dia tetap akan balas mesej aku .. sikap manusia selalu jemu . Dulu kalau kita orang gadoh an an ? tak sampai merajuk sehari . but dia pulak yang melebih .. merajuk bagai nak gila aku dibuatnya . btw biar lah .. kalau betul dia sayang kat aku .. takkan tinggal punya so aku yakin 80 % kat sini . So , zac nak tanya korang ada tak abang angkad or kakak angkad ? kalau ada . macam mana sikap kasih sayang antara dia dan kamu ?? HEBAD kan !

Serius berbeza , walaupun cinta itu cinta monyet .. mean , me with my GirlFriend . serius ta sama . maybe sayang tuh lain kan kan kan ? kalau korang tak caya .. korang pergi tengok wall ni .. dia ada dua abang angkat and saling memahami . jelezzzz !

Adam Aqim ... adik angkad mean kawan zac atau dia bahasa kan diri dia abang , and abang angkat dia Miqdad and maybe yang dia selalu chat abang angkad dia yang ni >>Nashran<< , kalau korang tak caya . korang cuba add mereka bertiga and tengok respon setiap hari . hebad tak hebad wall mereka . heheh , uk fine .. ni citer pasal apa tadi ? aku sedih kan .. dah melaut pulak .

Penah tak dengar adik angkad ada seratus ? GILA ! , setahu saya lah kan kan ? tak perlu sebegituh mean penah tak dengar Mak We seratus ?? mesti korang akan bawa maksud tuh kepada ::: KASIH SAYANG TERBAHAGI ::: hoho , kat sini aku tak kesah lah kalau ada 2,3,4 or 10 cam tuh . masalah sekarang .. saya pun ada 1 abang angkad 1 kakak angkad and maybe dah cukup . smile sikit ---> :D

Kat sini zac nak cakap , pasal benda-benda macam ni lah terbahaginya kasih sayang bila terjadi macam tuh ... biasa lah , ayat macam ni akan keluar " kau nak benci aku benci lah , banyak lagi adik angkad aku " .. fuck it rite ? hahaha , so siapa abang angkad aku ?? hurm .. nanti je lah zac cita pasal dia . tapi nak cerita pasal diri dia kejap . gambar and nama zac rahsia kan dulu dengan nama tipu-tipu dia .. aku selalu cakap Capital A , haha . sape add aku perasanm lah . selalu merana kat fb . bhahahhaa . kakak angkad aku ? nama dia Aryani . pandai-pandai lah korang cari . bhaha . nanti aku cerita pasal minah tuh pulak .

Selalu dia akan cakap dia buzy . itu jeee . tapi aku tak marah kat dia pun , cuba kalau korang ... buzy pun boleh balas satu mesej kan kan ? " bzy " , like that ? ta pun " bz " ... senang je . hikhok , ta kesahlah . janji dia ta merajuk lama-lama , tengah tunggu mesej dari mamat tuh ni . sedih lah tuh ~ haha . semalam aku marah dia . tapi selalunya dia akan tengking aku balik but ta ada respon . hello ? hahha .

Last sekali , zac tulis post macam ni bertujuan mengatakan . zac kalau ada abang angkad and kakak angkad , zac akan sayang deype . hebad kan ? sayang gila-gila kut . so macam mana dengan korang ? adakah korang ada adik angkad or sebaliknya tetapi dah lama tak contact ? ta rasa rindu ke ? zac kalau sehari pun dah rindu . k i sayy Muuuuahh ! tuh Capital A , huh ~ letih tul nak cakap pasal abang angkad aku ni . yang pasti dia lebih pintar . lalalalla ~ kby , na pergi skul dah lorrh .

AKU SAYANG DIA GILA-GILA ! faham ?

p/s : hari ni hantar buku teks . 17 buah buku =.='' WTF !!! pfft . komen syg ~

5 comments:

::dEyb:: said...

perghh..gile bnyk buku teks..haha

Muhammad Salman said...

gay

DanieL AdiE said...

Panjangnye entry.

Zac Rega said...

@Muhammad Salman WATAFAK !

Zac Rega said...

@DanieL AdiE panjang , biasa je bagi zac . dulu entri yg sebelum ni (b4 kene hack) , panjang2 mcm ni lah sume entri zac . bace ke x ? hahaha