Pages

Sunday, November 13, 2011

Saya Nak Belajar :D

Assalamualaikum ....


Disebabkan aku tertarik dengan Beatbox , rasa macam nak belajar dan siapa yang nak ajarkan . i'm so excited , siapa pandai ek kat Malaysia ni ? tolong ajarkan sayee . hihi , ada jiwa HIPHOP juga aku ni ... tul ke benda tuh HIPHOP ? ta sure ok . ta mo merepek banyak-banyak ..

Kelewatan deyh zac update hari ini . btw janji aku buat kan kan kan ? apa aku kesah . and nak selitkan sikit . rindu bertanda cinta dan cemburu bertanda sayang . siapa tak rindu bertanda dia tak kesah kat seseorang tuh like kalau nak belajar bertanda minat ... macam saya nak belajar Beatbox ni . (mulalah aku merepek)

Haha . bla bla bla . aku sayang Capital A , tapi dia malas nak rindu aku . padahal aku rindu dia tak terkata ! ... tak per lah . aku tetap sayang dia . sampai kiamat sekalipun . uk ?

p/s : nak belajar Beatbox tapi yang free k ? HAHA :D

8 comments:

ShahzCudin said...

peh! memang stail nih..mcm susah je beatbox ni..tp menarik

Anonymous said...

HaHa :D .. I Think You Know Who I Am .. http://www.beatbox.tv .. ni tempat blaja beatbox .. insyaAllah okay ~

Zac Rega said...

tuh lah , smart an @ShahzCudin ? nak belajar !!

Zac Rega said...

Mr. @Anonymous come back . thanks friend :D

NuReLLe said...

i can do beatboxing..tp yg simple one lah..IDK how i leh tetiba buat..erkk

Zac Rega said...

nice . akak @NuReLLe ajar lah zac :D haha

Anonymous said...

HaHa :D .. Blaja Simple Dulu Je La .. Ce Blaja Buat Bunyi Burung Laju2 .. Nanti Bole La Buat Angry Bird BeatBox ~ HaHa XD

Zac Rega said...

uk @Anonymous